Χρηματοδότηση Εθελοντικού Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Κατηγορία: Υγεία

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Μια γενναιόδωρη χορηγία από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης» εξασφάλισε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης για λογαριασμό του Εθελοντικού Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης που λειτουργεί στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, με επιστολή του προς το Ίδρυμα και ενημέρωσε τον Πρόεδρό του κ. Αντώνη Παπαδημητρίου και τα Μέλη του Δ.Σ. για την ουσιαστική δράση και σημαντική κοινωνική προσφορά του Εθελοντικού Ιατρείου, το οποίο μάλιστα θεωρείται πρωτοποριακό τόσο ως πρωτοβουλία όσο και ως καλά οργανωμένη λειτουργία για τη χώρα μας κι έχει τύχει πανελλήνιας διάκρισης.

 Στο ίδιο έγγραφο ο Δήμαρχος ανέφερε τις ελλείψεις που έχει το Ιατρείο σε είδη τεχνικού και ιατρικού εξοπλισμού οι οποίες δυσχεραίνουν το έργο των εθελοντών ιατρών που με τόση ευσυνειδησία και αλτρουϊσμό προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους άπορους και ανασφάλιστους δημότες, ζητώντας τη συνδρομή του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». 

Ο κ. Παπαδημητρίου και η Διοίκηση του Ιδρύματος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου και τον ενημέρωσε εγγράφως για την απόφαση τους να διαθέσουν το ποσό των 20.000€ στο Εθελοντικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνης.

Ήδη, έχουν εξουσιοδοτηθεί εκ μέρους του Ιδρύματος εκπρόσωποι του οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο και του ιατρούς του Εθελοντικού Ιατρείου θα μεριμνήσουν για την υλοποίηση της αγοράς.  

Σε μια εποχή δύσκολων οικονομικών συγκυριών όπως η σημερινή, η γενναιοδωρία και η κοινωνική προσφορά όπως αυτή του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» δίδουν ελπίδα και δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια μια και η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, παρ’ όλες τις δοκιμασίες που βιώνουμε, είναι προφανές πως δεν έχουν χαθεί στη χώρα μας.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: