Συνεργασία Δημάρχου και Προέδρου Δασκάλων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης είχε σήμερα  συνεργασία στο γραφείο του με τον Πρόεδρο Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννη Μαρινάτο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μαρινάτος ενημέρωσε το Δήμαρχο για  την κατάσταση που βρίσκονται τα σχολεία της πόλης μας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τόνισε ότι στα σχολεία της πρωινής ζώνης δεν υπάρχει έλλειψη εκπαιδευτικών, ενώ στα σχολεία της απογευματινής ζώνης υπάρχουν κάποια μικρο- προβλήματα, των οποίων, όμως δρομολογείται ήδη η αντιμετώπισή τους.

Ο Δήμαρχος  ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάτο για την ενημέρωση και ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε όλα τα προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν και είναι της αρμοδιότητάς του η επίλυσή τους.

Επίσης, τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην συνάντηση της π. Παρασκευής με τον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου κ. Βαγιωνάκη Μανώλη, για τη στατική επάρκεια των σχολικών κτιρίων και τον διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Ρεθύμνης αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ότι άμεσα θα προβεί σε όποιες αναγκαίες παρεμβάσεις δείξουν οι μελέτες, ότι χρειάζονται τα σχολεία μας.

Τέλος, σημείωσε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σήμερα σε πολλά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έγιναν και γίνονται ουσιαστικές λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: