200 και πλέον έργα από χαρτοπολτό με ανακυκλωμένα και άχρηστα υλικά.


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
ΧΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
Το εργαστήριο είδωλα-χρώματα παρουσιάζει στο σπίτι του πολιτισμού, 200 και πλέον έργα από χαρτοπολτό με ανακυκλωμένα και άχρηστα υλικά που δημιούργησαν οι μαθητές του.





Τα έργα κατασκευάστηκαν κατά την διάρκεια σεμιναριακών μαθημάτων μέσα από τα οποία οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να ζωγραφίσουν μοναδικές δημιουργίες και ταυτόχρονα να γνωρίσουν ένα υλικό ιδιαίτεροκαι πολύπλευρο, τον χαρτοπολτό. Παράλληλα παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής και μορφές από χαρτοπολτό του Σταύρου Περιστεράκη και της Αμαλίας Περράκη από το 2003 που δημιουργήθηκε το εργαστήριο έως σήμερα.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:







Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: