Για την κατακύρωση του Διαγωνισμού επιλογής αναδόχου του έργου με τίτλο Ενεργειακή αξιοποίηση του Φράγματος Ποταμών .


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
    Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο του Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της  Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιος  Καρούντζος , η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή , ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΔΥΚ κ.  Μάρκος Πατρελάκης ,  ο Διευθυντής του ΟΑΔΥΚ  Ρεθύμνου  κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης , ο γνωστός Δικηγόρος κ. Αντώνης Βγόντζας και η κα Λία Νικολάου , Φυσικός Διδάκτωρ , Υπεύθυνη των Ενεργειακών έργων του ΟΑΔΥΚ.
Συζήτησαν για την κατακύρωση του Διαγωνισμού επιλογής αναδόχου του έργου με τίτλο « Ενεργειακή αξιοποίηση του Φράγματος Ποταμών » , η οποία έγινε 31-3-2011 , ολοκληρώθηκε 19-4-2011 και πρόκειται να εγκριθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΔΥΚ.

     Στην διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε η διαδικασία του διαγωνισμού και ελέγχθηκαν η χρηματοπιστωτική αξιοπιστία της αναδόχου εταιρείας και το σχέδιο της σύμβασης που θα υπογραφεί για την εκτέλεση του έργου.
     Η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και στην συνέχεια θα επακολουθήσει η εισήγηση του θέματος στο Δ.Σ. του ΟΑΔΥΚ για την έκδοση της τελικής απόφασης.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: