Χαιρετισμός δημάρχου Ρεθύμνου στην αφή της «φλόγας της ελπίδας» των special Olympics.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Αγαπητοί παγκόσμιοι αθλητές
Φίλοι και Φίλες  
Κυρίες και Κύριοι
 
Καλωσορίσατε στο Ρέθυμνο, την πόλη που καταθέτει το σεβασμό της στη διαφορετικότητα των ανθρώπων και το θαυμασμό της στο δικό σας ευγενικό αγώνα που στέλνει το μήνυμα της ειρήνης και της αδελφοσύνης σε όλο τον κόσμο.
 
Σας υποδεχόμαστε με χαρά και υπερηφάνεια κι ευχόμαστε η εμπειρία σας από τη συμμετοχή σας σε αυτό το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός να είναι θετική και να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε την επίπονη προσπάθεια σας που υπηρετεί τα υψηλά, πανανθρώπινα ιδεώδη του Αθλητισμού.
 


Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε  για την Ελπίδα και την Αισιοδοξία  που μας μεταγγίζετε τούτη τη δύσκολη εποχή που η χώρα μας βιώνει ισχυρούς κλυδωνισμούς  σε όλα τα επίπεδα και η κοινωνία μας έχει ανάγκη από τη Δύναμη της ψυχής σας που κατατίθεται  σε κάθε σας παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.
 
Χαιρόμαστε πραγματικά που η χώρα μας, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζει με αξιοπρέπεια και αταλάντευτη προσήλωση στα υψηλά ιδανικά, να τιμά την παράδοση της ως Μητέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και να φιλοξενεί σπουδαίες  αθλητικές συναντήσεις τις οποίες υποστηρίζει με υπευθυνότητα, οργανωτικότητα και κυρίως με αισθήματα Αλληλεγγύης και Συναδέλφωσης.
 
Η δική μας πόλη, το Ρέθυμνο, συμμετέχει στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας των διεθνών αποστολών, ως «Πόλις Αμφιτρύων». Σε αυτό το πλαίσιο άνοιξε σήμερα  τις πύλες του και υποδέχθηκε τις διεθνείς ολυμπιακές αποστολές από το Καζακστάν, τους Παρθένιους  Νήσους, την Κοστα Ρίκα και, αύριο,  τη Σλοβακία.  
Οι αθλητές μαζί με τους συνοδούς και προπονητές τους κατέλυσαν σε ξενοδοχεία της πόλης  που τους φιλοξενούν αφιλοκερδώς, ενισχύοντας σημαντικά, μαζί με τους εθελοντές μας  τη συμμετοχή του Ρεθύμνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες SpecialOlympics.
 
Αγαπητοί μας φίλοι     
 
Από τούτη λοιπόν την πόλη, το Ρέθυμνο, που πολλοί από σας επισκέπτεστε  για πρώτη φορά, την πόλη με την ξεχωριστή φυσική ομορφιά, τη λουσμένη από το άπλετο φως του μεσογειακού ήλιου , την απεραντοσύνη της θάλασσας  και τον πλούτο των ανθρώπινων αισθημάτων, δίνουμε τα χέρια της συμφιλίωσης και επιβεβαιώνουμε τη βούληση μας να πορευτούμε μαζί  και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας αγώνα για τη διασφάλιση των αδιαπραγμάτευτων δικαιωμάτων στην Αξιοπρέπεια, το Σεβασμό στη διαφορετικότητα και το δικαίωμα στην ανεμπόδιστη συμμετοχή σε κάθε δράση που υπηρετεί υψηλά ιδανικά,  εμπνέεται από ευγενικά αισθήματα και υποστηρίζεται από ισχυρά αποθέματα ψυχικής Δύναμης.
 
Ελπίζουμε κατά τη σύντομη παραμονή σας εδώ να εισπράξετε αυτή την ανθρώπινη ζεστασιά, τη φιλία και την αποδοχή και  να προφτάσετε να πάρετε έστω μια μικρή γεύση από την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Ρεθύμνου που θα τον συναντήσετε σε όλα  τα μνημεία που είναι διάσπαρτα στην Παλιά Πόλη, να απολαύσετε την κρητική διατροφή γνωστή παγκοσμίως για τις ευεργετικές της ιδιότητες στην Υγεία και να χαλαρώστε στις πανέμορφες παραλίες μας ώστε να μας επισκεφθείτε ξανά  στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε και  σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που ξεκινούν σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρετε. Εξάλλου στους συγκεκριμένους Αγώνες είστε όλοι Νικητές.
Να είστε όλοι καλά.
 
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: