Πρόγραμμα «Κατάρτιση Στελεχών κατ'οίκον φροντίδας ατόμων που χρήζουν βοήθειας»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ένα ακόμη εκ των τεσσάρων Προγραμμάτων της Δράσης «Κατάρτιση» του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) Δήμου Ρεθύμνης τέθηκε σε εφαρμογή τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013. Πρόκειται για το Πρόγραμμα «Κατάρτιση Στελεχών κατ’ οίκον φροντίδας ατόμων που χρήζουν βοήθειας» και οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ρεθύμνου (Κόμβος Αμαρίου, τηλ. 28310-29193), καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, 15:00-20:00.  

Οι 25 ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, παρακολουθώντας θεματικές ενότητες που άπτονται του αντικειμένου, κυρίως σε θέματα φροντίδας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Οι συμμετέχοντες θα  ενημερωθούν επίσης σε θέματα που αφορούν στην προετοιμασία για την αγορά εργασίας, στην υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, στις βασικές Αρχές Εργατικού Δικαίου και στη χρήση βασικών εφαρμογών Η/Υ.     

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 υλοποιείται το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας στην Κοινωνική Οικονομία», ενώ προ των πυλών βρίσκεται και η έναρξη των δύο άλλων με θέμα  «Κατάρτιση Στελεχών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων» και «Τυποποίηση και Επεξεργασία Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων», καθένα εκ των οποίων αποτελείται από 25 άτομα και έχει συνολική διάρκεια 150 ώρες.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: