Χορηγία σε άπορους μαθητές


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Σε κλίμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς υποδέχτηκε χθες ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης την κα Ασημένια Φήταμ και αντιπροσωπεία μαθητών του ομώνυμου φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, η οποία του παρέδωσε, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Γιώργου Γεωργαλή, τα χρήματα που συγκέντρωσαν για να διατεθούν σε άπορους μαθητές του Δήμου Ρεθύμνης.

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία τους, ενδεικτική της ευαισθησίας της κας Φήταμ και των μαθητών της, την οποία ανέλαβαν για 3η συνεχή χρονιά.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος παρέλαβαν με συγκίνηση το ποσό των 450Ε το ο οποίο θα διαχειριστεί η εθελοντική δομή του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης για να το διαθέσει υπό τη μορφή κουπονιών αγοράς ειδών Σούπερ Μάρκετ σε οικογένειες μαθητών με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.Αξίζει αν σημειωθεί ότι αντίστοιχα ποσά προσφέρθηκαν από την κα Φήταμ σε 5 διαφορετικές δομές αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στο Ρέθυμνο. 

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε θερμά και τους συνεχάρη για την ευαισθησία και για τη διάθεση αλληλεγγύης που κατέθεσαν, η οποία είναι πολύτιμη σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνει η κοινωνία μας. Με την ευκαιρία τους ξενάγησε στο Δημαρχείο και μοιράστηκε με τα παιδιά την ιστορία του πίνακα ανωνύμου Ζωγράφου “Civitas Rethymnae” αλλά και τις σκέψεις τους για την πόλη μας γενικότερα.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: