ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI PLM Οργάνωση ? Προώθηση « Ποδηλατικού & Πολιτιστικού Τουρισμού»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Προϊόν της συνεργασίας του ECTE – Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης για την Απασχόληση –  με το Δήμο Ρεθύμνης, αποτελεί η εκπαιδευτική επίσκεψη 12 ατόμων από το Ρέθυμνο στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η ομάδα των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα κινητικότηταςLeonardo Da Vinci έχει στόχο την αναβάθμιση υπαρχόντων επαγγελματικών δεξιοτήτων ανθρώπων που εργάζονται σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς, που ασχολούνται με την ανάπτυξη, διαχείριση και προώθηση εκδηλώσεων ποδηλατικού τουρισμού.

Πριν την αναχώρηση για Γερμανία οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν θεωρητικό σεμινάριο γλωσσικής και πολιτισμικής προετοιμασίας, το οποίο διοργανώνεται από το ECTE. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια πολιτιστικού τουρισμού με ειδίκευση στην οργάνωση και προώθηση ποδηλατικών δράσεων, καθώς και επισκέψεις σε δημόσιους φορείς, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων με κύριο εκφραστή το ποδήλατο.

Το πρόγραμμα κινητικότητας θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο 2014 με τίτλο «Οργάνωση – Προώθηση Ποδηλατικού Πολιτιστικού Τουρισμού».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: