Διάσκεψη: «Από την λιτότητα στην ανάπτυξη και την ανάκαμψη»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

ΚΕ.Π.ΚΑ. Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Ομάδα Διαφόρων Δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) διοργανώνει διάσκεψη, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 20 Μαρτίου 2014. Η διάσκεψη θα φέρει, ως τίτλο: «Από την λιτότητα στην ανάπτυξη και την ανάκαμψη: αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών συνεπειών της κρίσης στην Ελλάδα».

Στόχος της διάσκεψης είναι να εξετασθεί πώς μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και να ξεπεράσει τις κοινωνικο-οικονομικές συνέπειες της κρίσης.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι κατά τις συζητήσεις θα διερευνηθούν οι δυνατότητες αναφορικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη, την απασχόληση και την ανάκαμψη στην Ελλάδα, αλλά και τα βήματα, που πρέπει να γίνουν, προς την κατεύθυνση μιας αλληλέγγυας και κοινωνικής Ευρώπης, θεμελιωμένης, στην κοινωνική συνοχή.

Τα θέματα της εκδήλωσης της 20ης Μαρτίου αντικατοπτρίζουν, πιστά, τους στόχους της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., για μια Ευρώπη «κοινή επιδίωξη της οποίας είναι η ανάπτυξη, η απασχόληση, η ασφάλεια, η ευημερία και η δημοκρατία».

Η εκδήλωση αποτελεί τη συνέχεια της διάσκεψης, που διοργανώθηκε, από την Ομάδα Διαφόρων Δραστηριοτήτων, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στις 31 Μαΐου 2013, με τίτλο: «Ο αντίκτυπος της κρίσης στους Έλληνες πολίτες: στον δρόμο της ανάκαμψης!».

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση, πρέπει να συμπληρωθεί το ηλεκτρονικό έντυπο εγγραφής. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι 7 Μαρτίου 2014. Η πρόσκληση είναι προσωπική και επειδή προβλέπονται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Ζάππειο Μέγαρο, μόνο τα άτομα, που θα έχουν εγγραφεί, επίσημα, στην εκδήλωση, θα εισέρχονται στο κτίριο.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: