Δ.Τ.Πρόσκληση εγκαινίων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Ο Δήμος Ρεθύμνης υποδέχεται και συμμετέχει στη διοργάνωση του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου με την έκθεση «ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ» συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επέτειο των 400 ετών από το θάνατο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου
Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν καλλιτέχνες από  την Ελλάδα και το εξωτερικό που κλήθηκαν  να ανταποκριθούν κατασκευάζοντας λάβαρα αποδεικνύοντας και αναδεικνύοντας με όποιο τρόπο έκρινε ο καθένας κατάλληλο, την ευλάβεια και το θαυμασμό προς το έργο του μεγάλου ζωγράφου που γεννήθηκε, μεγάλωσε και μαθήτευσε στο Ηράκλειο πριν φύγει για την Ιταλία και αμέσως μετά για την Ισπανία όπου μεγαλούργησε.
Σ’ όλους τους επισκέπτες το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών απευθύνει ένα εγκάρδιο χαιρετισμό κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία τους ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο Έλλην, στον σπουδαίο Κρήτη που με εφόδιο τα χρώματα κατέκτησε τον κόσμο όλο.
Τα εγκαίνια  θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Αυγούστου στην αίθουσα Πυροβολικού στη Φορτέτζα και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Αυγούστου. 

Γραφείο Πολιτισμού
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Ρεθύμνης και το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου

σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας
τα εγκαίνια της έκθεσης  «Τιμή στον Έλληνα»  στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 400 ετών από το θάνατο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Πυροβολικού την  Τετάρτη 6 Αυγούστου και ώρα 20:30.

 

Διάρκεια Έκθεσης: 6/8 – 28/8
Ώρες Λειτουργίας:11:00-14:00 & 18:00-22:00

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: