Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, κ. Κρίτων Αρσένης, στο ΚΕ.Π.ΚΑ.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

ΚΕ.Π.ΚΑ. Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Κρίτων Αρσένης επισκέφτηκε, σήμερα, τα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το ΚΕ.Π.ΚΑ. ενημέρωσε τον κ. Κ. Αρσένη, για τα δικαιώματα των καταναλωτών, τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε, στην αγορά και τις προτάσεις και τις απαιτήσεις μας, για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Ο κ. Κ. Αρσένης ενημέρωσε το ΚΕ.Π.ΚΑ., για τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, για την Ευρώπη, τη διακυβέρνησή της, την πράσινη ανάπτυξη, τα δικαιώματα των πολιτών κ.λπ. 

Τέλος, το ΚΕ.Π.ΚΑ. παρουσίαζε το Σύμφωνο Καταναλωτή, στον κ. Κ. Αρσένη, ο οποίος αφού ενημερώθηκε, για τις απαιτήσεις των καταναλωτών, από τους ευρωβουλευτές, υπέγραψε το Σύμφωνο Καταναλωτή.  

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. πιστεύει ότι οι Ευρωβουλευτές πρέπει να λειτουργούν και να αποφασίζουν, με βάση την ενημέρωση, από όλους τους φορείς, που εκπροσωπούν διαφορετικές ομάδες και εκφράζουν διαφορετικές απόψεις. Η ψήφος των ευρωβουλευτών αφορά το 85% και πάνω της καθημερινότητάς μας, ως καταναλωτές. Η δέσμευση των ευρωβουλευτών ότι θα ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο, με σεβασμό στα δικαιώματα των καταναλωτών, αποτελεί, για εμάς, το πρώτο βήμα, για την εδραίωση ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας, αλληλοπληροφόρησης και συνεργασίας. 

Πρέπει να τονίσουμε ότι, μέχρι σήμερα, έχουν υπογράψει το σύμφωνο 4 Έλληνες υποψήφιοι ευρωβουλευτές (2: ΠΑ.ΣΟ.Κ., 1: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., 1: Οικολόγοι Πράσινοι). Καλούμε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές να υπογράψουν το Σύμφωνο Καταναλωτή και να δεσμευτούν, για τις αρχές, που θα διέπουν τη λειτουργία τους, στο ευρωκοινοβούλιο. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. σκοπεύει να εκδώσει δελτίο τύπου, για να ενημερώσουμε τους καταναλωτές, πόσοι και ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα έχουν υπογράψει το Σύμφωνο Καταναλωτή, μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 και στις 12:00 το μεσημέρι.

Λευκές επιταγές δεν υπάρχουν!

Υπάρχουν απαιτήσεις καταναλωτών και δεσμεύσεις ευρωβουλευτών!

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: