Βράβευση με νίκη στη γιορτή το Σάββατο (5.30) με I.C.B.S.


Κατηγορία: Μπάσκετ

Αποστολέας:

Σταράς Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Βράβευση με νίκη στη γιορτή το Σάββατο (5.30) με I.C.B.S.


Ο ΑΓΟΡ ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2006 - 2007, φιλοξενώντας το I . C . B . S ., στην αυλαία του φετινού μαραθωνίου της Α2. Όμως αυτό που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη των Ρεθυμνιωτών και δεν θα σβήσει ποτέ, είναι η συμμετοχή του ΑΓΟΡ στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την 25 η Μαρτίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. Μνήμες τελικού θα παρελάσουν το Σάββατο από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», μιας και στο ημίχρονο της αναμέτρησης με το I . C . B . S ., ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, θα βραβεύσουν τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της. Αυτό θα είναι και το κεντρικό σημείο της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.


Ο ΑΓΟΡ θέλει τους φίλους του δίπλα στην ομάδα, να πανηγυρίσουν μαζί, να γιορτάσουν και να αποχαιρετίσουν αυτή την άκρως επιτυχημένη χρονιά. Ως ένδειξη αναγνώρισης της συμπαράστασης προς την ομάδα, η διοίκηση του ΑΓΟΡ αποφάσισε η είσοδος στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, να είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.


 


ΧΩΡΙΣ ΚOΥΜOΥΛO ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ


Στα αγωνιστικά μοναδικό πρόβλημα για το Στέργιο Κουφό, αποτελεί η μη χρησιμοποίηση του αρχηγού Γιώργου Κούμουλου, ο οποίος ξεκουράζει το πόδι του, θέλοντας να αποφύγει το νυστέρι και να είναι πανέτοιμος στη νέα χρονιά πρόκληση για το σωματείο.


Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Στέργιου Κουφού και είναι έτοιμοι να δώσουν την τελευταία τους παράσταση για φέτος και να κλείσουν επιτυχημένα αυτή τη χρονιά. Η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός για το παιχνίδι με το I . C . B . S ., αλλά οι «κυανόλευκοι» θέλουν να την κατακτήσουν για δύο λόγους., Για να κλείσουν επιτυχημένα τη χρονιά, αλλά και για να αποχαιρετίσουν με ιδανικό τρόπο τους φίλους τους, που τόσο πολύ τους συμπαραστάθηκαν φέτος.


 


ΣΥΝΕΧΙΖOΝΤΑΙ OΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ


Εντωμεταξύ, οι βραβεύσεις και οι τιμές δεν σταματούν για την ομάδα του ΑΓΟΡ. Την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος του σωματείου εστίασης και αναψυχής, Όθωνας Χριστουλάκης παρέθεσε γεύμα στην ομάδα του ΑΓΟΡ στο εστιατόριο του στην παλιά πόλη, για τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου.


Τη Δευτέρα έρχεται μία ακόμη μεγάλη και σημαντική βράβευση για την ομάδα του ΑΓΟΡ. Οι φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος θα παραλάβουν το ειδικό βραβείο της εκδήλωσης «1α ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2006 - 2007», που διοργανώνει η εκπομπή «Ο ΗΧΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ», στο cafe GURU, στις 8.00 το βράδυ.


 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:




Θέσεις & Απόψεις




Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ποιά είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα για το καλοκαίρι?
Θαλάσσια σπορ
Beach Volley
Ποδήλατο
Κολύμπι
Ποδόσφαιρο 5χ5
Τρέξιμο
¶λλη

Δείτε αποτελέσματα

Τελικές Βαθμολογίες Κατηγοριών Ποδοδσφαίρου 2006-2007


Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: