Δ.Τ. Η Υπ.Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βερολίνου.


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Οι τουριστικές επενδύσεις και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στο Βερολίνο, με αφορμή την συμμέτοχη της Ελλάδας στην  ΙΤΒ Βerlin.

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αύριο, Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα επισκεφτεί το περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση και το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού της Γερμανικής Βουλής.  Στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. Τουρισμός και επιχειρήσεις: προκλήσεις και προοπτικές». Στην εκδήλωση, που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad Adenauer και ο ΕΟΤ, θα συμμετέχουν επίσης, ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ και ο Παύλος Ευμορφίδης, επιχειρηματίας.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η υπουργός Τουρισμού, θα συναντηθεί με τον κ. Friedrich Joussen CEO TUI, με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων και υψηλόβαθμα στελέχη ξένων ΜΜΕ.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:
Χρήσιμες Πληροφορίες
Δρομολόγια
Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Σε ποιές παραλίες προτιμάτε να κάνετε μπάνιο;
Γεροπόταμο - Πάνορμο - Μπαλί
Πετρέ - Γεωργιούπολη
Μέσα στο Ρέθυμνο
Νότια Κρήτη
Εκτός Ν. Ρεθύμνου

Δείτε αποτελέσματα

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: