Οι κανόνες του να είσαι άνθρωπος


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Αγγελάκης Ακης

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

1. Θα έχεις σώμα. Μπορεί να το αγαπήσεις ή να το μισήσεις, αλλά θα είναι δικό σου για όλο το διάστημα που θα ζήσεις στη γη.

2. Θα μάθεις μαθήματα. Έχεις αναλάβει να παρακολουθήσεις τη σχολή που λέγεται ζωή. Καθημερινά στο σχολείο αυτό θα έχεις την ευκαιρία να παίρνεις μαθήματα. Μπορεί να σου αρέσουν ή μπορεί να τα θεωρήσεις ηλίθια και άχρηστα.

3. Το μάθημα επαναλαμβάνεται μέχρις ότου το μάθεις. Το μάθημα θα σου παρουσιάζεται σε διαφορετικές μορφές μέχρι να το αφομοιώσεις. Μόλις το αφομοιώσεις θα μπορέσεις να περάσεις στο επόμενο μάθημα.

4. Τα μαθήματα δεν έχουν τέλος. Pεν υπάρχει μέρος της ζωής που να μη συμπεριλαμβάνει μαθήματα. Αν είσαι ζωντανός έχεις μαθήματα να πάρεις.

5. Το «εκεί» δεν είναι καλύτερο από το «εδώ». Όταν το «εκεί» σου γίνει το «εδώ» σου, απλά εσύ θα αποκτήσεις ένα άλλο «εκεί» που πάλι θα σου φαίνεται καλύτερο από το «εδώ» που θα έχεις.

6. Οι άλλοι δεν είναι παρά μια δική σου αντανάκλαση. Pεν μπορείς να αγαπήσεις ή να μισήσεις κάτι από κάποιον άλλον άνθρωπο εκτός κι αντανακλά πάνω σου κάτι που μισείς η αγαπάς στον ίδιο σου τον εαυτό.

7. Αυτό που εσύ δημιουργείς στη ζωή σου εξαρτάται από σένα. Έχεις όλες τις προϋποθέσεις και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Το τι θα κάνεις με αυτά εξαρτάται από σένα.

8. Οι απαντήσεις που αναζητάς βρίσκονται μέσα σου. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής βρίσκονται μέσα σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακούσεις και να εμπιστευτείς.

9. Όλα αυτά θα τα ξεχάσεις, μόλις ολοκληρώσεις αυτό το κείμενο...

δείτε ακόμα:
Αντιμετωπίζωντας τη μοναξιά 
Υποσχέσου στον ευατό σου

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:
Χρήσιμες Πληροφορίες
Ψυχαγωγία Ρέθυμνο


Σινεμά Ρέθυμνο

Σινεμά ΠΑΝΤΕΛΗΣ:

Αίθουσα 1:
Αίθουσα 2:

Σινε Απόλλων:

Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Θα συμμετέχετε στο καρναβάλι?
ναι
όχι
ίσως

Δείτε αποτελέσματα


Εκδηλώσεις

[ δείτε ακόμη ]


myΡέθυμνο η Κοινότητά μου!

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: