Ψυχαγωγία

Ζώδια


Επιλέξτε το ζώδιό σας από τα παρακάτω ζώδια για να διαβάστε το Ωροσκόπιο του μήνα 05:


ΚριόςΚριός(Μάρ 21-Απρ 20) ΤαύροςΤαύρος(Απρ 21-Μαι 21) ΔίδυμοςΔίδυμος(Μά 22-Ιουν 21) ΚαρκίνοςΚαρκίνος(Ιουν 22-Ιουλ 22)
ΛέωνΛέων(Ιουλ 23-Αύγ 22) ΠαρθένοςΠαρθένος(Αύγ 23-Σεπ 22) Ζυγός(Σεπ 23-Οκτ 23) ΣκορπιόςΣκορπιός(Οκτ 24-Νοέμ 22)
ΤοξότηςΤοξότης(Νοέμ 23-Δεκ 21) ΑιγόκερωςΑιγόκερως(Δεκ 22-Ιαν 20) ΥδροχόοςΥδροχόος(Ιαν 21-Φεβ 19) ΙχθείςΙχθείς(Φεβ 20-Μαρ 20)
ΦωτιάΓήΑέραςΝερό
Επιλέξτε ζώδιο για να διαβάστε τα γενικά χαρακτηριστικά του:


ΚριόςΖυγός
ΤαύροςΣκορπιός
ΔίδυμοςΤοξότης
Καρκίνος Αιγόκερως
Λέων Υδροχόος
Παρθένος ΙχθείςΚριός Κριός    Η δημιουργικότητά σας και η επεκτατική διάθεση που σας διακρίνει αυτή τη περίοδο, είναι τα όπλα σας για να βγείτε δυναμικά στο στίβο και να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατόν για τη καριέρα σας. Οι μέρες αυτές είναι άριστες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις εμπορικού χαρακτήρα. Οι φιλόδοξοι κριοί που βλέπετε μακριά, θα κουραστείτε αρκετά αυτή τη περίοδο αλλά, πολύ σύντομα, θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας με το παραπάνω. Αν θέλετε να δώσετε νέα πνοή στη προσωπική σας ζωή, αυτή η περίοδος είναι καλή για να το επιδιώξετε. 
Ταύρος Ταύρος    Ακόμη κι αν θέλετε να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας και να υιοθετήσετε πιο χαλαρά ωράρια, τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να τρέχετε από τη μια δουλειά στην άλλη, διευθετώντας ένα πλήθος υποχρεώσεων. Το θετικό, όμως, είναι ότι τώρα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε κάποια θετικά βήματα τόσο στη καριέρα σας όσο και στη προσωπική σας ζωή. Μην είστε ανυπόμονοι και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιδράσεις, κάνοντας σταθερά βήματα.
Δίδυμος Δίδυμος    Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα τόσο στη δουλειά σας όσο και με κάποια άτομα της οικογένειάς σας. Κάποιοι δίδυμοι είναι πιθανό να μετακομίσετε ή να αναγκαστείτε να κάνετε πολλά έξοδα για το σπίτι σας, με κίνδυνο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αρκετοί θα αναγκαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Αν νιώθετε ότι κάτι τέτοιο είναι άκαιρο, μη πιέσετε τον εαυτό σας.
Καρκίνος Καρκίνος    Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει πολύ αυτές τις μέρες καθώς θα προβληματιστείτε και, αρκετοί, θα βρεθείτε προ αδιεξόδου. Μη κάνετε καμία βιαστική κίνηση σε ότι και να προκύψει. Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή μία αγορά, είναι προτιμότερο να την αναβάλλετε για την μεθεπόμενη εβδομάδα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας στη δουλειά γιατί, από την ερχόμενη εβδομάδα, ανοίγουν οι δουλειές σας και θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας.
Λέων Λέων    αι μεν θα αναγκαστείτε να ενδώσετε σε εξαντλητικά ωράρια τα οποία θα σας βγάλουν εκτός εαυτού αλλά θα μπορέσετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να βάλετε καινούργιους στόχους. Οι μέρες αυτές είναι καλές για επαγγελματικά ταξίδια και για δημόσιες σχέσεις ή διεκδικήσεις από τους προϊσταμένους σας. Αριστες θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε τους πόθους σας. Ωστόσο, αν κάνετε τώρα μια καινούργια γνωριμία, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.
Παρθένος Παρθένος    Οι πλανητικοί συνδυασμοί κάνουν τη ζωή σας δύσκολη καθώς όλο και προκύπτει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε στο οικογενειακό και σας βγάζει απ΄τα νερά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις. Κινηθείτε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και προσπαθήστε να μη παρασύρεστε σε αντιδράσεις της στιγμής. Είναι στο χέρι σας να κρατήσετε την αισθηματική σας ζωή σε καλά επίπεδα, αρκεί να δείχνετε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας.
Ζυγός Ζυγός    Οι προοπτικές που δημιουργούνται στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές και αξιόλογες. Αν φυλάτε τα νότα σας και δεν εμπιστεύεστε άτομα για των οποίων τη φερεγγυότητα δεν είστε σίγουροι, όλα θα πάνε καλά και θα συνάψετε αξιόλογες συνεργασίες. Κάποιοι δημιουργούν παρασκήνιο σε βάρος σας και είναι πιθανό να σας κάνουν κακό. Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή αγορά, είναι προτιμότερο να την αναβάλετε για την μεθεπόμενη εβδομάδα. Ο χρόνος που αφιερώνετε στη προσωπική σας ζωή είναι απαράδεκτα λίγος και θα υποστείτε τις συνέπειες.
Σκορπιός Σκορπιός    Μία σωρεία γεγονότων, δυσάρεστων στη πλειονότητά τους, θα σας αναγκάσουν να κάνετε υπερβάσεις, σε σχέση με τον συντηρητικό χαρακτήρα σας, να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σας, να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και να τις υλοποιήσετε ακόμη πιο γρήγορα, προκειμένου να δώσετε οριστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, είτε τα επαγγελματικά είτε τα οικογενειακά. Το θετικό των ημερών είναι ότι θα ανακτήσετε τις ισορροπίες σας στον οικονομικό τομέα.
Τοξότης Τοξότης    Ο συνδυασμός των πλανητών προκαλεί πολλά προβλήματα στις σχέσεις σας, τόσο τις οικογενειακές όσο και τις επαγγελματικές. Κρατήστε τους τόνους χαμηλά, μη γίνεστε επιθετικοί και μην υιοθετείτε ακραίες θέσεις. Η περίοδος αυτή είναι ακατάλληλη για συνεταιρισμούς και συμφωνίες. Ωστόσο, αν κινηθείτε με σύνεση και στηρίζεστε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις, θα κερδίσετε έδαφος στις δουλειές σας και θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας.
Αιγόκερως Αιγόκερως    Ως περίοδο αναθεωρήσεων και αποφάσεων θα χαρακτήριζα αυτό το δεκαπενθήμερο, στο οποίο θα συμβούν πολλά γεγονότα που θα σας εξωθήσουν στο να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ωστόσο, επειδή οι αλλαγές δεν σας είναι αρεστές καθώς δεν συμβαδίζουν με τον μετρημένο χαρακτήρα σας, θα αγχωθείτε και θα αισθάνεστε ανασφαλείς. Μη βιάζεστε να κάνετε σημαντικές ανακοινώσεις στο ταίρι σας γιατί μπορεί, σε λίγο καιρό, να μετανιώσετε και να μην σας είναι εύκολο να πάρετε πίσω το λόγο σας.
Υδροχόος Υδροχόος    Αποκαθίστανται οι ισορροπίες σας σε όλους τους τομείς καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τις υποθέσεις σας που είχαν μπλοκαριστεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε καλύτερα επίπεδα, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε τις επενδύσεις και τις αγορές που σας είναι απαραίτητες. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις και για τα αισθηματικά σας καθώς οι δεσμευμένοι διάγετε περίοδο ανανέωσης ενώ οι αδέσμευτοι μπλέκεστε σε παιχνίδια που σας εξιτάρουν.
Ιχθείς Ιχθείς    Το βάρος αυτών των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό τομέα καθώς από τη μια παρουσιάζονται αξιόλογες ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε αυτά που από καιρό επιθυμείτε ενώ από την άλλη προστίθενται περισσότερες υποχρεώσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι κόποι αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς στα μέσα του Απρίλη. Η έλλειψη χρόνου από πλευράς σας μπορεί να θεωρηθεί ως αδιαφορία από τη πλευρά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Εστιαστείτε περισσότερο στη σχέση σας.

Χρήσιμες Πληροφορίες
Ψυχαγωγία Ρέθυμνο


Σινεμά Ρέθυμνο

Σινεμά ΠΑΝΤΕΛΗΣ:

Αίθουσα 1:
Αίθουσα 2:

Σινε Απόλλων:

Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Θα συμμετέχετε στο καρναβάλι?
ναι
όχι
ίσως

Δείτε αποτελέσματα


Εκδηλώσεις

[ δείτε ακόμη ]


myΡέθυμνο η Κοινότητά μου!

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: