Ψυχαγωγία

Ζώδια

Σκορπιός

  Σκορπιός

[23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου]

«επιστροφή

Γενικά Χαρακτηριστικά

Ο Σκορπιός είναι Ζώδιο του Νερού και τον κυβερνούν ο ¶ρης και ο Πλούτωνας. Χαρακτιρίζεται από τη λέξη «Ποθώ». Η ισορροπημένη, επιφανειακή γαλήνη του Σκορπιού είναι σχεδιασμένη προσεκτικά, για να κρύβει το εσωτερικό του πάθος, τα συναισθήματα του που κοχλάζουν. Ο Σκορπιός εξασκείται υπερήφανα και ακατάπαυστα να ελένχει απόλυτα τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά.

Ένας Σκορπιός σπάνια προδίδει τα αισθήματα του. Το ψυχρό του βλέμμα και η παγερή του στάση είναι προσεκτική του μεταμφίεση, αλλά και το σήμα κατατεθέν ενός Σκορπιού.

Κοιτάξτε τα μάτια του είναι διαπεραστικάκαι σας υπνοτίζουν καθώς σας κοιτούν σταθερά. Βυθίζονται μέσα σας, τρυπούν την ψυχή σας και ανακαλύπτουν το μυστικά σας. Ο ίδιος δεν αποκαλύπτετει ποτέ τα δικά του μυστικά, ακόμη και στα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Η ιδωτική του ζωή και οι σκέψεις του είναι δικές του και κανενός άλλου. Ο Σκορπιός έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Ξέρει τι είναι και τι θέλει και δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Θα αδιαφορίσει για τη γνώμη και την κριτική σας και δεν θέλει να πληγωθεί στο παραμικρό. Αν σκοπέυει να κάνει κάτι θα το κάνει αδιαφορώντας για το κουτσομπολιό. Αν πάλι, αντίθετα, επαιναίσετε τις πράξεις ή τον χαρακτήρα του, ή θα συμφωνήσει μαζί σας ή θα υποπτευθεί τα κίνητρά σας.

Ο ίδιος είναι απόλυτα ειλικρινής. Αν σας χαμογελάσει, το χαμόγελο του θα είναι ειλικρινές και ζεστό. Όμως σπάνια θα σας χαμογελάσει, γιατί η τέχνη του Σκορπιού είναι να μελετά εξονυχιστικά το χαρακτήρα σας ενώ ο ίδιος θα παραμένει ανεξιχνιάστος και γεμάτος μυστήριο.

Ενας Σκορπιός δεν είναι ποτέ μαλακός ή αφελής. Μην νομίσετε ποτέ πως είναι δυνατό να τον τουμπάρετε με κολακείες και τεχνάσματα. Ένας Σκορπιός αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο πριν καλά καλά υπάρξει και τα ψέυτικα λόγια πριν καλά καλά τα ξεστομίσετε. Αγαπά το μυστήριο και τη πρόκληση και η ειδικότης του είναι να ξεγυμνώνει το πρώτο απαντώντας το δεύτερο.

Ο Σκορπιός αποκτά ή πιστούς φίλους ή άσπονδους εχθρούς , ποτέ κάτι μέτριο.

Αλλά ακόμη και οι εχθροί του αποφέυγουν να τον προκαλούν ανοιχτά. Ο ίδιος διαλέγει τους φίλους του με μεγάλη σχολαστικότητα και είναι έτοιμος να θυσιαστεί για χάρη τους. Μαντευει τις ανάγκες τους και τους βοηθά χωρίς ποτέ να μαρτυρίσει τα μυστικά που του εμπιστεύονται. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ένα δώρο ή μια καλή πράξη και θα την ανμείψει πλουσιοπάροχα, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής του. Θα έλεγε κανείς ότι επιδιώκει ασυναίσθητα την βία σαν πρόκληση για να αποδείξει την δύναμη του. Αν όμως προσπαθήσετε να τον αδικήσετε ή να τον βλάψετε..

Και εδώ βρισκόμαστε πλέον στο σημαντικότερο σημείο της προσωπικότητας ενός Σκορπιού. Την μνησικακία και την εκδίκηση. Ο Σκορπιός είναι ένα μικρό πλάσμα της νύχτας, που ανήκει στην οικογένεια της αράχνης και επιτίθεται παραλύοντας το θύμα με το δηλητήριο που υπάρχει στην μακρυά, κουλουριασμένη ουρά του. Το δάγκωμα του φέρνει συχνά τον θάνατο.

Ο Σκορπιός είναι γενναίος και μπορεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο τον φυσικό του πόνο, την αποτυχία, ακόμη και την γελοιοποίηση, γιατί κατά βάθος ξέρει ότι θα τα καταφέρει. Δουλεύει σκληρά και είναι πολύ φιλόδοξος, τόσο που καμία φορά δεν ενδιαφέρεται που θα καταλήξουν οι άλλοι. Θα πατήσει σε πτώματα προκειμένου να πετύχει το σκοπό του, αλλά αυτό ευτυχώς δεν συμβαίνει συχνά. Κερδίζει εύκολα χρήματα και ξέρει να τα διατηρεί. Δεν τα σπαταλά σε ανοησίες και δεν είναι πολύ ανοιχτοχέρης όταν δεν υπάρχει λόγος. Δίνει χρήματα μόνο σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Βλέπετε, όσο σκληρος και να είναι ένας Σκορπιός με τους εχθρούς του, δεν θα αφήσει ποτέ κάποιον αβοήθητο.

Ο Σκορπιός δεν δουλεύει πολύ, τρώει πολύ, πίνει πολύ, ερωτεύεται και ζεί την κάθε στιγμή στη ζωή του και αυτή η υπερβολή και η ένταση μπορεί να τον καταστρέψει, γιατι εκτός των άλλων, ο Σκορπιός θέλγεται από τον κίνδυνο και το άγνωστο.

Ένας Σκορπιός, όσο ερωτευμένος ή θυμωμένος και αν είναι, δεν θα επιτρέψει ποτέ στον εαυτό του να εκδηλωθεί αν δεν έρθει η κατάλληλη ώρα.

...επιστροφή

Χρήσιμες Πληροφορίες
Ψυχαγωγία Ρέθυμνο


Σινεμά Ρέθυμνο

Σινεμά ΠΑΝΤΕΛΗΣ:

Αίθουσα 1:
Αίθουσα 2:

Σινε Απόλλων:

Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Θα συμμετέχετε στο καρναβάλι?
ναι
όχι
ίσως

Δείτε αποτελέσματα


Εκδηλώσεις

[ δείτε ακόμη ]


myΡέθυμνο η Κοινότητά μου!

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: