Ψυχαγωγία

Ζώδια

Ταύρος

  Ταύρος

[20 Απριλίου - 20 Μαΐου]«επιστροφή

Γενικά Χαρακτηριστικά

Ο Ταύρος ανήκει στα Ζώδια της Γης και τον κυβερνά ο πλανήτης Αφροδίτη. Χαρακτηρίζεται από την λέξη «έχω» και έλκεται από τα υλικά αγαθά. Ο Ταύρος έχει ταλέντο να διαχειρίζεται χρήματα, ακόμη, πιθανόν, να τον βρείτε σε κάποιο γραφείο ακινήτων, σε κάποια τράπεζα ή σε ένα αγρόκτημα. Ο Ταύρος λατρεύει την φύση. Είναι δεμένος με τη γη, στέκεται συμπαγής και σταθερός σα βράχος, χωρίς τίποτε να διαταράσσει την ήσυχη στάση του. Μιλά λίγο και λατρεύει τη ηρεμία.

Ο Ταύρος θα σου επιτεθεί μόνο όταν τον παραπιέσεις. Έχει τέτοιον αυτοέλεγχο ώστε θα τον δεις θυμωμένο μόνο δύο τρεις φορές στην ζωή του. Αλίμονο όμως αν εξαντλήσεις την υπομονή του. Ο Ταύρος μοιάζει με ποταμάκι που μαζεύει στάλες των βροχών, μα όταν παραγεμίσει μεταβάλλεται σε χείμαρρο, που σαρώνει στο δρόμο του και τα πιο δυνατά δένδρα.

Οι Ταύροι έχουν συνήθως ανεπτυγμένη σωματική διάπλαση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και λεπτοί Ταύροι. Πίνουν και τρώνε πολύ και ίσως χάνουν την ανθεκτική καλή υγεία τους αν πάψουν να γυμνάζονται και τους λείψει ο καθαρός αέρας. Ένας Ταύρος προτιμά να κάτσει σπίτι του παρά να διασκεδάσει κάπου έξω, εκτός αν πρόκειται για κάποιο πολύ καλό ρεστοράν.

Ένας Ταύρος θέλει να ξέρει ότι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι και υπάρχει πάντα φαγητό στο τραπέζι. Λατρεύει τα λουλούδια, τις όμορφες μυρωδιές της φύσης, το ψάρεμα, την κατασκήνωση την εξοχή. Ακόμη έλκεται πάρα πολύ από το αντίθετο φύλο. Ο Ταύρος είναι αισθησιακός, ευχάριστος και πάντα φιλικός. Οι άνθρωποι λατρεύουν τον αυθόρμητο χαρακτήρα του. Του αρέσει να φλερτάρει αλλά όταν καταλήξει κάπου είναι απόλυτα πιστός και σπάνια ζηλιάρης. Το πείσμα του είναι παροιμιώδες, αν και αυτός το θεωρεί απλώς υπομονή. Αν ποτέ βρεθείτε αντιμέτωποι με τον πείσμα του υποχωρήστε και περιμένετε ώσπου να του περάσει. Ο Ταύρος σκέφτεται αργά και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τις αποφάσεις του, αντίθετα από τον Κριό, που αποφασίζει πριν ακόμα σκεφτεί.

Οι Ταύροι λατρεύουν την οικογένεια και είναι απόλυτα πιστοί. Έχουν μεγάλο θάρρος και υπομονή, πιθανόν να θεωρούν τους άλλους κτήμα τους. Έχουν ανάγκη το αίσθημα της ασφάλειας. Είναι όμως απόλυτα πιστός και πολύ γενναιόδωρος. Σπάνια γίνεται μοχθηρός. Ο Ταύρος διασκεδάζει με χοντρά αστεία όπως π.χ. με το γλίστρημα κάποιου από μπανανόφλουδα. Ο Ταύρος δίνει μεγάλη σημασία στην καλή μουσική, την πολυτέλεια και το καλό φαγητό.

Η αντοχή του Ταύρου μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν και τα προβλήματα. Είναι ικανός για τις πιο μεγάλες θυσίες για ατελείωτη αγάπη και πίστη. Απεχθάνεται τη σπατάλη και την επιπολαιότητα. Είναι υπομονετικός, αισθησιακός γεμάτος θέρμη και δύναμη.

...επιστροφή

Χρήσιμες Πληροφορίες
Ψυχαγωγία Ρέθυμνο


Σινεμά Ρέθυμνο

Σινεμά ΠΑΝΤΕΛΗΣ:

Αίθουσα 1:
Αίθουσα 2:

Σινε Απόλλων:

Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Θα συμμετέχετε στο καρναβάλι?
ναι
όχι
ίσως

Δείτε αποτελέσματα


Εκδηλώσεις

[ δείτε ακόμη ]


myΡέθυμνο η Κοινότητά μου!

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: