Περιβαλλοντική δράση στο Γεράνι


Κατηγορία: Περιβάλλον

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Μια αξιέπαινη περιβαλλοντική πρωτοβουλία ανέλαβαν κι έφεραν σε πέρας με επιτυχία οι κάτοικοι του Οικισμού Γερανίου οι οποίοι απέδειξαν εμπράκτως πόσο αγαπούν και σέβονται τον τόπο που ζουν.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Σηφακάκη Μανόλη και των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερανίου,  τη στήριξη του Προέδρου και των Μελών της Τοπικής Κοινότητας κ. Κλαψινού Ανδρέα και τη συνδρομή του τοπικού Αθλητικού Ομίλου “Ποσειδώνας” οργανώθηκε μια εκστρατεία καθαρισμού του Οικισμού στην οποία έλαβαν ενεργά  μέρος πάνω από 60 κάτοικοι της περιοχής.

Είναι η 2η χρονιά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη περιβαλλοντική εκστρατεία  στο πλαίσιο της οποίας έγινε επιμελής περισυλλογή απορριμμάτων και απομάκρυνση τους με φορτηγό όχημα, εκτενής καθαρισμός στα πρανή των δρόμων με χρήση χορτοκοπτικού μηχανήματος, σκούπισμα των δρόμων κ.α.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας δυστυχώς δεν κατάφερε να ενισχύσει τη δράση με έμψυχο δυναμικό λόγω έλλειψης προσωπικού, συνέδραμε όμως διευκολύνοντας το έργο των ευαίσθητων περιβαλλοντικά συμπολιτών μας με τη προμήθεια μηχανημάτων και αναγκαίων για τον καθαρισμό υλικών.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:
Θέσεις & Απόψεις
Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Ποιά πιστεύετε είναι η πιο κερδοφόρα εκμετάλευση της γής;
Αμπελουργία
Ελαιουργία
Οπωροκηπευτικά
΄Αλλη
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα

Καιρός

Καιρός Ρέθυμνο

Στατιστικά Καιρού

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: