Διακοπή Κυκλοφορίας στην οδό Κουρμούλη το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαϊου


Κατηγορία: Περιβάλλον-Αγροτικά

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                           

ΘΕΜΑ : Διακοπή Κυκλοφορίας στην οδό Κουρμούλη το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαϊου

 

    Εργασίες κατασκευής νέου οδοστρώματος από κυβόλιθο θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην οδό Κουρμούλη, με τις οποίες, εκτός των άλλων,   θα λυθεί και το πρόβλημα που δημιουργούσε στους διερχόμενους οδηγούς, το προσωρινό “σαμαράκι” που είχε κατασκευαστεί στην είσοδο της Ψυχουντάκη, ως αντιστήριγμα των νέων κυβόλιθων.
Προκειμένου λοιπόν να εκτελεστούν οι προγραμματισμένες εργασίες, οι οποίες  εντάσσονται στο συνολικό έργο ανάπλασης της οδού Κουρμούλη,  θα διακοπεί η κυκλοφορία επί της συγκεκριμένης οδού,  στο μήκος από την οδό Τρανταλλίδου μέχρι την Ετεάρχου, από τις 7 το πρωί του Σαββάτου 2 Μαΐου  μέχρι τις 7 το  πρωί  της Δευτέρας 4 Μαϊου 2015.
Προκειμένου να διευκολυνθεί  η κυκλοφορία , η κίνηση των οχημάτων   επί της οδού Τρανταλλίδου (μόνο για το προσεχές Σαββατοκύριακο) θα διεξάγεται με κατεύθυνση από  την οδό Δημητρακάκη προς την Κριάρη.
Σημειώνεται επίσης, ότι για το συγκεκριμένο διάστημα, θα είναι κλειστό και το τμήμα της Χατζημιχάλη Γιάνναρη από την οδό Δασκαλάκη έως την οδό Κουρμούλη.

Συνοψίζοντας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται για όλο το Σαββατοκύριακο στην οδό Κριάρη μέσω των οδών Τρανταλλίδου και της οδού Ιδαίου Άνδρου.
Παρακαλούμε πολύ τους συμπολίτες να ακολουθούν τις υποδείξεις των εργαζομένων του εργολάβου και να παρακολουθούν την ειδική σήμανση ώστε να μην εισέρχονται βαρέα οχήματα και λεωφορεία στο τμήμα της οδού Κουρμούλη, από το ΙΚΑ έως την Δημητρακάκη,  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επί τη ευκαιρία, καταθέτουμε τις ευχαριστίες του Δήμου για την συγκινητική  ανοχή και υποδειγματική υπομονή  που επιδεικνύουν, από την πρώτη κιόλας ημέρα που ξεκίνησε η ανάπλαση της Κουρμούλη, όλοι οι περίοικοι και οι οδηγοί, παρά την ταλαιπωρία που μοιραία υφίστανται και την οποία προσπάθησε, με κάθε δυνατό τρόπο, ο Δήμος, να ελαχιστοποιήσει. Η εξαιρετική συνεργασία των συμπολιτών αποδεικνύει τη συναίνεση τους στην προσπάθεια που γίνεται, σε πολλά μέτωπα, να αναπλαστούν γειτονιές και κεντρικά σημεία της πόλης μας. Τους ευχαριστούμε ολόθερμα.  

 

                                                       Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα

Σχολιάστε:
Θέσεις & Απόψεις
Σχετικές Κατηγορίες


Δημοσκόπηση
Ποιά πιστεύετε είναι η πιο κερδοφόρα εκμετάλευση της γής;
Αμπελουργία
Ελαιουργία
Οπωροκηπευτικά
΄Αλλη
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα

Καιρός

Καιρός Ρέθυμνο

Στατιστικά Καιρού

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: