Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση των σχολείων του Δήμου Ρεθύμνης»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Tη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση των σχολείων του Δήμου Ρεθύμνης» υπέγραψε σήμερα με τους αναδόχους του έργου ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 1.500.000 €, ποσό το οποίο έχει ήδη εγκρίνει ο ΟΣΚ από το Σεπτέμβριο του 2009 και με το οποίο θα επιτευχθούν αναγκαίες βελτιώσεις στις σχολικές υποδομές του Ρεθύμνου.  

Η Ανάδοχος Εταιρεία που αναδείχθηκε από το διενεργηθέντα διαγωνισμό είναι η Κ/Ξ Καλαγασίδης Κυριάκος, ΑΝΤ.Ε.Κ.Α Α.Ε., Πολυχρονάκης Σταύρος, Εμμ. Σιγανός - Η. Τοχταμης και ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.  και, σύμφωνα με την υπογραφείσα Σύμβαση, έχει δικαίωμα ολοκλήρωσης του έργου εντός των  επόμενων 8 μηνών.

Ωστόσο σύμφωνα με ρητές δεσμεύσεις που κατέθεσαν οι Ανάδοχοι στο Δήμαρχο το έργο θ’ αρχίσει άμεσα και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί προ της έναρξης της σχολικής χρονιάς ώστε με το άνοιγμα των σχολείων να μην επιβαρυνθούν οι μαθητές και να φιλοξενηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερα απεκατεστημένες αίθουσες και κοινόχρηστους σχολικούς χώρους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: