Επίταξη των φορτηγών δημόσιας χρήσης. «Οι λάθος χειρισμοί οδήγησαν στα άκρα»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Βασίλης Κορκίδης, αναφορικά με την επίταξη των υπηρεσιών και της χρήσης των φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, δήλωσε τα εξής:

«Η απόφαση της Κυβέρνησης για επίταξη  των υπηρεσιών και της χρήσης των φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων θέτει σε αμφισβήτηση την  πρόθεση των κυβερνώντων για ουσιαστικό διάλογο. Το να επικαλούνται την επίταξη ως μέσο για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, αποτελεί πρωτοφανές εύρημα το οποίο αφενός μεν δεν λύνει το πρόβλημα αφετέρου δε διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή.

Δυστυχώς, οι κακοί χειρισμοί, η αδιαλλαξία, το πείσμα, ο τρόπος και ο χρόνος επιβολής του «μεταλλαγμένου» νομοσχεδίου, κατέληξε στο χειρότερο αποτέλεσμα που είναι η πολιτική επιστράτευση.

Όσοι φορείς της αγοράς συμμετείχαμε στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, έχουμε μερίδιο στην αποτυχία και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, σε αντίθεση με το αρμόδιο Υπουργείο.

Η ΕΣΕΕ καλεί τους μεταφορείς να μην δώσουν την ικανοποίηση της επιστράτευσής τους και να λύσουν την απεργία μόνοι τους με την προϋπόθεση ότι ακόμη και τώρα μπορεί να ξεκινήσει ο διάλογος».

 

 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: