Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ρεθύμνης για επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

            Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαπίστωσα και φέτος , ότι το ποσοστό επιτυχίας στην εισαγωγή των ΑΕΙ και ΤΕΙ των υποψηφίων μαθητών των Γενικών και Τεχνικών Λυκείων του Δήμου αλλά και του Νομού Ρεθύμνης , ήταν αρκετά υψηλό , αφού ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων πέτυχε τον σκοπό του και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην δοκιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων .

         Αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ τους επιτυχόντες νέους μας για την επιτυχία τους , η οποία δικαίωσε τους κόπους και την μεγάλη τους προσπάθεια και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν τις σπουδές τους με την ίδια θέληση , επιμονή και δύναμη για να γίνουν λαμπροί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι.  

         Ακόμα θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους γονείς τους που συμμετείχαν με αγάπη και αγωνία στην όλη τους προσπάθεια , όσο και τους καθηγητές τους για τις γνώσεις και την βοήθεια που τους προσέφεραν με υπομονή και επιμονή.

          Ιδιαίτερα όμως , θα ήθελα να απευθυνθώ και στους νέους μας που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  και να τους τονίσω , ότι μια πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει την ζωή τους.

            Υπάρχουν πολλές επιλογές , τις οποίες εύχομαι να κάνουν με σύνεση και καλή διάθεση αξιοποιώντας τις δυνατότητες τους , έτσι ώστε να γίνουν χρήσιμοι και δημιουργικοί άνθρωποι.             

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: