Συνεργασία Δημάρχου με διοίκηση Cretan Lines


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Νικολούδη Γιάννη και το Γραμματέα κ. Χριστουλάκη Οθωνα της Cretan Lines είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους τα Μέλη της Διοίκησης των «Κρητικών Γραμμών» ενημέρωσαν το Δήμαρχο για την πορεία των θεμάτων που αφορούν την Εταιρεία καθώς και για την ουσιαστική αλλαγή που αποφασίστηκε σχετικά με την τιμή της κάθε μερίδας η οποία προσαρμόστηκε στο πόσο των 100€ ώστε να είναι προσιτής σε όλους η αγορά  μερίδων. Παράλληλα αυξήθηκε το μέγιστο όριο για την αγορά μερίδων στις 4000, δηλαδή ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει από 1 έως 4000 μερίδες .

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Εταιρείας ζήτησαν τη συμπαράσταση του Δήμου Ρεθύμνης στην οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται και συμφώνησαν με το Δήμαρχο ότι η ύπαρξη μιας σταθερής ακτοπλοϊκής γραμμής αποτελεί για την περιοχή μας το σοβαρότερο αναπτυξιακό της εργαλείο.

Συμφωνήθηκε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει πλήρης ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τη Διοίκηση της Cretan Lines για τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες, τις πρωτοβουλίες  και τον προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών της Εταιρείας.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο όσο και το επόμενο που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές αλλά και ο Δήμος Ρεθύμνης αυτοτελώς ως φορέας, θα συνδράμουν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους συμμετέχοντας στη δημιουργία του οικονομικού κεφαλαίου της Cretan Lines.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημερινή συνάντηση ότι το μήνυμα που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από την κοινωνία, τους συμπολίτες ή άλλους επενδυτές είναι πως τα χρήματα τους δεν κινδυνεύουν, είναι απολύτως διασφαλισμένα και θα χρησιμοποιηθούν μόνον και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την αγορά πλοίου στο Ρέθυμνου.

 

Τέλος, ο Δήμαρχος συνεχάρη τα Μέλη του Συμβουλίου της Cretan Lines για την ανιδιοτελή τους προσφορά και την ανάληψη εκ μέρους τους των συμβατικών δαπανών λειτουργίας της Εταιρείας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη διάθεση προσφοράς τους και την πίστη τους στο δύσκολο εγχείρημα το οποίο επιδιώκουν να υλοποιήσουν.  

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: