Διακοπή Κυκλοφορίας οδού Mάχης Κρήτης λόγω Έργων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο Δήμος Ρεθύμνης κάνει γνωστό στους συμπολίτες ότι στα πλαίσια του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΟΔΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΠΌ ΟΔΟ Ε. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΩΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΟ ΜΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙ)», θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Mάχης Κρήτης, (στο τμήμα από οδό Πατριάρχου Αθηναγόρα έως τη συμβολή της με την επαρχιακή οδό προς Αρκάδι) στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, από την Δευτέρα 15-11-2010 έως και την Τετάρτη 15-12-2010 προκειμένου να κατασκευαστεί νέος υπόγειος αγωγός ομβρίων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω διακοπής, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο θα λειτουργεί ως εξής:

τα οχήματα θα εκτρέπονται προς τη Νέα Εθνική Οδό μέσω της οδού Καισαρείας και στη συνέχεια να εισέρχονται ξανά στην πόλη από τον κόμβο Αμαρίου.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: