Κατασκευής 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου στο Ρουσσοσπίτι.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

To έργο της κατασκευής 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου στο Ρουσσοσπίτι Δήμου Ρεθύμνης δημοπρατήθηκε σήμερα  από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθυμνης.

Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι 3.200.000€ όμως με την έκπτωση, της τάξεως του 43,11%, τελικά το συμβατικό ποσό εκτέλεσης καθορίστηκε στο 1.850.000€ περίπου εκ του οποίου το 1.500.000€ έχει ήδη εξασφαλιστεί από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ).

Οι εργασίες κατασκευής εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο αφού θα μεσολαβήσει ο προβλεπόμενος από το Νόμο προσυμβατικός έλεγχος που διενεργεί το Ελεγκτικό Συνέδριο που εδρεύει στην Αθήνα.

Ο χρόνος περαίωσης του είναι 19 μήνες ενώ Ανάδοχος εταιρεία αναδείχθηκε από τη σημερινή δημοπρασία η «ΗΡΑ Κατασκευαστική ΑΤΕ»

Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή αιθουσών διδασκαλίας, αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια, γραφείο διδασκόντων και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διαμορφωμένο υπόστεγο για αθλητικές δραστηριότητες και όλες οι αναγκαίες εγκαταστάσεις για μια σύγχρονη σχολική υποδομή.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: