Συνεργασία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ και του Αντιδημάρχου Ρεθύμνης.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεργασία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Παπαδάκη - Πιατά Στέλιου και του Αντιδημάρχου Ρεθύμνης κ. Τσιμπισκάκη Ματθαίου, Υπεύθυνου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης πραγματοποιήθηκε σήμερα  (14/1/11) στα γραφεία της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου  στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η συζήτηση θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών. Έπειτα από την ενημέρωση που έγινε για τις ενεργές προσκλήσεις των προγραμμάτων οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και από τη ΔΕΥΑΡ αλλά και από το Δήμο, ακολούθησε μία γόνιμη συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και κατέληξαν στην απόφαση να προχωρήσουν από κοινού στην κατάθεση πρότασης στην πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007- 2013, στην κατηγορία πράξης Έργα πρόληψης και διαχείρισης περιβαλλοντικού κινδύνου (Κωδ. 7.53.13).

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε να προχωρήσουν από κοινού και άμεσα οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της ωρίμανσης και αδειοδότησης των μελετών για τα έργα: «Αντιπλημμυρική αναβάθμιση των ρεμάτων Κουτσολίδι, Συνατσάκη και Καμαράκι».   

Μετά το πέρας της συνάντησης τόσο ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιμπισκάκης όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Παπαδάκης συμφώνησαν να συνεχιστεί η τακτική συνεργασία μεταξύ των δύο υπηρεσιών έτσι ώστε να επιτύχουν από κοινού το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: