Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. χαιρετίζει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην επιτρέψει την συγχώνευση της Aegean και της Ολυμπιακής.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα της Ζωής

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. χαιρετίζει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην επιτρέψει την συγχώνευση της Aegean και της Ολυμπιακής. Αυτή η απόφαση προστατεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων καταναλωτών όπως και αναφέρεται στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμποδίζοντας την δημιουργία μονοπωλίου και την αυθαίρετη αύξηση των αεροπορικών εισιτηρίων.

Αυτή η απόφαση δικαιώνει και τον πολύπλευρο αγώνα που έκανε η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Η έρευνα  για τις συνέπειες μιας τέτοιας συγχώνευσης, που έγινε στα πλαίσια ενασχόλησής μας με το θέμα διαβιβάστηκε Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  και, πιστεύουμε ότι συνέβαλε στην αρνητική της απόφαση.

Επίσης, η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. πήρε μέρος σε όλες της διαβουλεύσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ήταν η μόνη οργάνωση που παραβρέθηκε στις Βρυξέλλες να αντιπροσωπεύσει τα συμφέροντα των Ελλήνων καταναλωτών μετά από πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και ότι θα προσφύγει στην Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τις εναρμονισμένες πρακτικές της Aegean και της Ολυμπιακής  που περιορίζουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό και στοχεύουν στο να μοιράσουν μεταξύ τους την αγορά.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: