Την πρώτη τους συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν αύριο τα Μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ρεθύμνης.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Την πρώτη τους συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν αύριο τα Μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ρεθύμνης η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. 57/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθυμνης.

Συγκεκριμένα, οι 50 συμμετέχοντες στην Επιτροπή, προσκλήθηκαν σε συνεδρίαση για αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου 2011, στις 8 το βράδυ στην αίθ. Δ.Σ, στο Δημαρχείο Ρεθύμνης με κεντρικό θέμα ημερήσιας διάταξης το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το τρέχον έτος.

Στην επιτροπή Διαβούλευσης θα συμμετάσχουν οι εξής εκπρόσωποι υπηρεσιών , φορέων και Συλλόγων:

 Δήμαρχος Ρεθύμνης, Μητροπολίτης Ρεθύμνης,  εκπρόσωπος Καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης (θα οριστεί με απόφαση της Συγκλήτου), του ΤΕΙ Κρήτης, του ΕΒΕ, του ΤΕΕ, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ. Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου, του Δικηγορικού, του Γεωπονικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου, της ΕΛΜΕΡ, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α θμιας Εκπ/σης, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Κατοίκων Παλιάς Πόλης, του Εργατικού Κέντρου, του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, του Λυκείου Ελληνίδων, του Ερυθρού Σταυρού, της Ένωσης Γονέων Ρεθύμνης , του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ρεθύμνης, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνης, της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, Εκπρόσωπος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, της Ομοσπονδίας επαγγελματιών – Βιοτεχνών Εμπόρων Ρεθύμνης, της Ε.Γ.Σ.Ρ., εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ρεθύμνης, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου, της Ένωσης Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων Ρεθύμνης, της Περιφερειακής Ενότητας Προσκόπων Ρεθύμνης, εκπρόσωπος των φοιτητών του Π.Κ. και του Τοπικού Συμβουλίου Νέων.     

 Επιπλέον διευκρινίζεται ότι στην Επιτροπή Διαβούλευσης συμμετέχουν ως Μέλη και 16 δημότες που επελέγησαν, κατόπιν κλήρωσης, από τους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Ρεθύμνης.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: