Στην πρόσληψη 55 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας 8 μηνών, προχωρά ο Δήμος Ρεθύμνης τις επόμενες ημέρες.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Στην πρόσληψη 55 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας 8 μηνών, προχωρά ο Δήμος Ρεθύμνης τις επόμενες ημέρες. Ήδη έχει δημοσιευτεί η σχετική προκήρυξη ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.rethymno.gr είτε από τα ΚΕΠ του Δήμου μας.

Πρόκειται για ειδικότητες που θα ενισχύσουν το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Ρεθύμνου όπως είναι οδηγοί απορριμματοφόρων, χειριστής γερανοφόρου οχήματος, εργατών- συνοδών και εργατών – οδοκαθαριστών.

Η πρόσληψη των υπαλλήλων θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ αφού πρώτα αναρτηθούν οι πίνακες κατάταξη των υποψηφίων ενώ θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα των επιτυχόντων που θα κρίνει το ΑΣΕΠ οι οποίοι θα προσληφθούν άμεσα.

Σημειώνεται πως ο Δήμος μας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξασφαλίσει την έγκριση του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη των προαναφερόμενων ειδικοτήτων οι οποίες αφ ενός θα εξασφαλίσουν εργασία για 8 μήνες, σε αξιοπρεπείς συνθήκες και με καλές αποδοχές, σε 55 ανθρώπους και, αφετέρου, θα καλύψουν τις αυξημένες, λόγω θερινής περιόδου, ανάγκες της πόλης μας σε θέματα καθαριότητας.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: