Προώθηση των ελληνικών προϊόντων επιδιώκει η ΕΣΕΕ σε 27 ευρωμεσογειακές χώρες.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Σήμερα, 30 Μαρτίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προεδρείου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Γραμματέα της Euromed – TDS, Luigi Troiani, στα γραφεία της ΕΣΕΕ. Η Euromed – TDS αποτελεί μία «Πρωτοβουλία για το Ευρωμεσογειακό Εμπόριο, Διανομή και Υπηρεσίες», στην οποία συμμετέχουν 27 χώρες της περιοχής της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, η οποία εκπροσωπείται από την ΕΣΕΕ, ιδρυτικό μέλος της Euromed – TDS.

Η σημερινή συνάντηση είχε ως στόχο την επανεκκίνηση και επέκταση του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχε η  Συνομοσπονδία «Project emed-b2b Agrifood online trade», το οποίο αφορά στη διαμόρφωση και λειτουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορίου αγροτικών προϊόντων. Επιπλέον, συζητήθηκε η συμμετοχή του φορέα σε ένα νέο πρόγραμμα, ExpoGlobalOnline, μία μόνιμη ηλεκτρονική έκθεση προϊόντων.

Η ΕΣΕΕ δεσμεύθηκε να συμμετάσχει ενεργά στο Συνέδριο της Euromed – TDS, το οποίο προγραμματίζεται τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο στην Ιταλία, προωθώντας το ελληνικό εμπόριο στην περιοχή της Μεσογείου. Σε συνεργασία με άλλους εθνικούς εξαγωγικούς φορείς, η συμμετοχή της ΕΣΕΕ στην Euromed – TDS μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία ανάπτυξης οικονομικών συνεργασιών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προωθώντας το εξαγωγικό εμπόριο και αναδεικνύοντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: