Συνεργασία με Μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Αίμη Μιχελιδάκη

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεργασία με Μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Ρεθύμνου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου Ρεθύμνης ενώ συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με τους Εργολήπτες.   

Ο Σύνδεσμος έθεσε στο Δήμαρχο τα ζητήματα  των οφειλών ιδίως για τα έργα που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιες Επενδύσεις, το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και τον ΟΣΚ, των μεγάλων εκπτώσεων στα δημόσια έργα και την ανάγκη αυστηρότερης επίβλεψής τους .

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στο Σύνδεσμο ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή χρηματοδότηση των εκτελούμενων έργων τονίζοντας το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα που του έθεσαν σημειώνεται στα έργα που εκτελούνται με δημόσιες χρηματοδοτήσεις ενώ δεσμεύτηκε να πιέσει θεσμικά για την εξομάλυνση του δυσάρεστου αυτού φαινομένου.

Συμφώνησαν να συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης ως παρατηρητές, έχοντας το δικαίωμα να καταθέτουν τις απόψεις τους για τα θέματα που συζητώνται.

Γενικότερα, συμφωνήθηκε να διατηρούν συνεχή επαφή και συνεργασία για όλα τα θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ρεθύμνης.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: