Συνεργασία δημάρχου με τον αστυνομικό διευθυντή.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνης /Ταξιάρχου κ. Μαν. Παραδουλάκη στην προτροπή του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλη Οθωνα για στενή και διαρκή συνεργασία των τοπικών Αρχών με την ΕΛ.ΑΣ. ώστε να εφαρμόζεται απαρέγκλιτα ο Νόμος, να διασφαλίζονται τα δικαιώματα των πολιτών και να περιφρουρείται η κοινωνική ειρήνη τόσος την πόλη όσο και στα χωριά.

Σήμερα κιόλας ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παραδουλάκης επικοινώνησε με το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και του κατέθεσε την πρόθεση του να συνεργαστούν επί των θεμάτων που έθιξε ο κ. Οθωνας στη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ θεσμικών φορέων και της ηγεσάις της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο.

 Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Παραδουλάκη, τον συνεχάρη για την ετοιμότητα του να συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές και τον προσκάλεσε στο Δημαρχείο ώστε να συζητήσουν από κοντά θέματα που αφορούν την ασφάλεια του Ρεθύμνου.

Στη σημερινή σύσκεψη λοιπόν, στην οποία μετείχε και ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας και Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ ο ίδιος, κ. Κουνδουράκης Γιάννης, συμφωνήθηκαν τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν, ειδικά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, σχετικά με τη φύλαξη του Δακτυλίου, της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ρεθύμνης καθώς και του Εθνικού δικτύου.

Η εφαρμογή των συγκεκριμένων   μέτρων θα περιφρουρηθεί με τις περιπολίες που θα διενεργούν μικτά κλιμάκια αποτελούμενα από Αστυνομικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και Δημοτικούς Αστυνομικούς.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο αφενός θα ενισχυθεί μεταξύ άλλων η λειτουργικότητα της Δημοτικής Αστυνομίας και αφετέρου η ΕΛ.ΑΣ θα μπορεί να κάνει ορθολογικότερη κατανομή τους προσωπικού της στους τομείς ευθύνης της.

Από αυτή τη σύμπραξη θα υλοποιηθεί εξάλλου το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης που πρέπει να διέπει τη σχέση και συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Αστυνομία.

 Στη λήξη της σημερινής σύσκεψης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για τη θετική διάθεση που επέδειξε για συνεργασία και συμφωνήθηκε η συνεργασία αυτή να είναι διαρκής ώστε να οργανωθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η αστυνόμευση της πόλης ώστε οι δημότες, οι φοιτητές μας και οι επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς και ότι ζουν και δραστηριοποιούνται σε μια ευνομούμενη πόλη.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: