Συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον τομέα του Αθλητισμού.


Κατηγορία: Αθλητισμός

Αποστολέας:

Δήμος Ρεθύμνης - Γραφείο Πολιτισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον τομέα του Αθλητισμού, με τη διοργάνωση, των Πανελλήνιων Φοιτητικών Πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν το τριήμερο 23-24-25 Μαϊου 2011, στην πόλη μας.

Είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές η Αντιπεριφέρεια Κρήτης και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου και η οποία  συνιστά μια σημαντική αθλητική συνάντηση που ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου μας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε αθλητές και  συνοδούς τους απ’ όλη τη χώρα, να επισκεφθούν το Ρέθυμνο με την ευκαιρία των αγώνων, να γνωρίσουν την πόλη, να απολαύσουν τις ποιοτικές υπηρεσίες των ξενοδοχείων μας και γενικότερα να συμπεριλάβουν το Ρέθυμνο στους μελλοντικούς τουριστικούς τους προορισμούς.

Τα αθλήματα στα οποία θ’ αγωνιστούν οι συμμετέχοντες και θα παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν είναι :

- Αγώνας Μπιτς βόλεϊ : Θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Ο.Ρ. στην παραλία Ρεθύμνου με τη συμμετοχή 60 αθλητών.

Αγώνας  Πινγκ – πονγκ:  Θα λάβει χώρα στο πανεπιστημιακό  γυμναστήριο Ρεθύμνου (στου Γάλλου) και θα συμμετάσχουν  40 αθλητές. 

- Ποδόσφαιρο 5Χ5: Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 140 αθλητές  έχοντας ως χώρο άθλησης το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σοχώρας.
 
- Αγώνας  Τένις: Οι  50 αθλητές που θα λάβουν μέρος  στους αγώνες  θα αναμετρηθούν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γάλλου.

Συνολικά λοιπόν θα υποδεχθούμε στο Ρέθυμνο 310 αθλητές ενώ τις αποστολές θα συνοδέψουν 25 καθηγητές από διάφορες Πανεπιστημιακές σχολές, οι οποίες θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία  της πόλης μας.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: