Δενδροφύτεσυη κόμβου Ατσιποπούλου


Κατηγορία: Περιβάλλον

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

 

Την περασμένη Κυριακή 08/06/08 οι νησίδες στον κόμβο Ατσιποπούλου γέμισαν από κέφι, νιάτα και τη χαρά του εθελοντισμού. Η κεφάτη παρέα των:   
 
Βαγγέλη Μπικάκη
Σοφία Κριτσωταλάκη
Γιάννα Μαμάκη
Θέμη Παπαντώνη
Μιχαέλα Νούλα
Ελένη Αγαθαγγέλου
Χριστόφορου Βουμβουλάκη
Σήφη Μανταδάκη
Δήμητρα Τσιγκάκου
Αντώνη Κουριδάκη
Μάριον Φαζ
Κατερίνα Φαζ
Βάσω Παπαδάκη
?ννα Μπαλατσούρα
Λάσια Τριανταφύλλου
Αλέξη Καλαιτζάκη
Μαρικίτα Τριανταφύλλου
Στέλιου Γαβριλάκη
Νίκου Μαρινάκη
Γιώργου Καλιτσουνάκη
Κώστας Μαστοράκης
Παντελή Σπυριδάκη
Κυριάκου Δαμανάκη
Παύλου Γαβριλάκη
 
φορώντας τα μπλουζάκια που έφεραν τη δήλωση-σλόγκαν "Κάνω την πόλη μου Δενδρόπολη" έδειξαν έμπρακτα τον τρόπο που οι νέοι της πόλης μας αντιλαμβάνονται το περιβαλλοντικό μας "αύριο". Η φύτευση που έκαναν υπό  τις οδηγίες της υπηρεσίας πρασίνου  του Δήμου μας, ήταν κάτι που καιρό τώρα είχαν ζητήσει από το Δήμο και εντάχθηκε στις δραστηριότητες για τον εορτασμό του Περιβάλλοντος. Με τη συνεργασία της ΔΕΥΑΡ που ανέλαβε το πότισμα των φυτών και την υπόσχεση του προέδρου του Ατσιποπούλου να συμπληρώσει τον καθαρισμό και τη φύτευση της περιοχής, έγινε το πρώτο ουσιαστικό βήμα εξωραϊσμού της δυτικής εισόδου της πόλης μας.
Οι συμμετέχοντες σ? αυτή την πρωτοβουλία  έδωσαν το σύνθημα και  το παράδειγμα της ενεργής συμμετοχής των πολιτών καθώς και των με αποτελεσμάτων που η συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις έχει: η αισθητική αναβάθμιση που απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες του Ρεθύμνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της φύτευσης δύο νέα παιδιά που περνούσαν τυχαία από την πόλη μας, ο Νάσος Παπαδόπουλος και η Ματίνα Παλαβίδου συμπαρασύρθηκαν από το κέφι και την πράξη των εθελοντών και ζήτησαν  να συμμετάσχουν. Η ένταξή τους στην ομάδα ήταν αυτόματη και συγκινητική  αποδεικνύοντας  για άλλη μια φορά το μεγαλείο του εθελοντισμού.
Ο Δήμος Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και υπόσχεται να ανταποκρίνεται επάξια και διαρκώς σε  τέτοιου είδους προτάσεις και δράσεις. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: