Συνεργασία δημάρχου με πρύτανη.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συνεργασία με το νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Στεφάνου Ευριπίδη είχε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, την π. Παρασκευή στο Γραφείο του, στο Δημαρχείο.

Ο κ. Στεφάνου, συνοδευόμενος από τον Αντιπρύτανη του Π.Κ κ. Τζανάκη Νίκο, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά το Δήμαρχο προσδίδοντας ένα συμβολικό χαρακτήρα σε αυτή την επίσκεψη αφού όπως επεσήμανε ο ίδιος επιθυμία του ήταν να συναντήσει πρώτα το Δήμαρχο από πλευράς θεσμικών φορέων της πόλης.  

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς και συμφώνησαν να υιοθετήσουν μια σταθερή και γόνιμη συνεργασία ώστε να λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο στην κατεύθυνση που όλοι οραματιζόμαστε δηλαδή να είναι ένας μοχλός ανάπτυξης, παραγωγής επιστημονικής έρευνας και γνώσης καθώς και να διατηρεί μια υγιή και αποτελεσματική σύνδεση με την τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της.

Συμφώνησαν, μετά και την επίσημη ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Πρύτανης κ. Στεφάνου, να παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Διαβούλευσης ώστε να οριοθετήσει προγραμματικά πλέον το πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με το Πανεπιστήμιο.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: