Οι αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ στην Υποεπιτροπή Αθλητισμού της Βουλής.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Ασπραδάκης Παντελής

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ενημέρωση ως προς τις αποφάσεις και το σκεπτικό των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε στην Υποεπιτροπή Αθλητισμού της Βουλής ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Παντελής Ασπραδάκης, βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αττικής αναφέρθηκε στα φαινόμενα της βίας που πλήττουν τα αθλητικά γεγονότα. «…σε μια κρίσιμη περίοδο όσα μέτρα και να έχει πάρει η Πολιτεία, το φαινόμενο όχι μόνον παραμένει, αλλά, καθημερινά αυξάνεται. Η καταπολέμηση πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά με την συνεργασία όλων των δυνάμεων, της Πολιτείας, της ΕΠΟ, των αθλητικών ομάδων και κάθε εμπλεκόμενου σχετικού φορέα. Δυστυχώς έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι «οι παράγοντες στων οποίων τα χέρια, βρίσκονται σήμερα οι ποδοσφαιρικές ομάδες, έχουν διαφορετικά κίνητρα, είτε για να ενισχύσουν ή να ικανοποιήσουν την προσωπική τους φιλοδοξία είτε για να αναπτύξουν τις οικονομικές τους δραστηριότητες ενώ είναι πολλοί λιγότεροι, δυστυχώς, αυτοί που έχουν αγνά κίνητρα και αγάπη για το ποδόσφαιρο ή για οποιοδήποτε άθλημα με το οποίο ασχολούνται» όπως χαρακτηριστικά ο κ. Ασπραδάκης. Όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις, τόνισε, με αφορμή το γεγονός του υποβιβασμού του Ηρακλή, την ανάγκη για δίκαιη, ισότιμη και ισόνομη μεταχείριση όλων των ομάδων. Επιπλέον πρότεινε την εναρμόνιση της ΕΠΟ με την UEFA, την ενίσχυση της ισότιμης μεταχείρισης των ΠΑΕ με διαφανείς διαδικασίες, οι οποίες θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μέσω της διαδικτυακής ανάρτησης στοιχείων και αποφάσεων. Ζητήθηκε τέλος από πολλούς βουλευτές να συσταθεί διακομματική επιτροπή για να ενημερωθούν για τους φακέλους αδειοδότησης τηρώντας την εχεμύθεια που προβλέπεται από τον κανονισμό της UEFA.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: