Κοινό ψήφισμα σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου αντιπροσωπεία των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων των εμπόρων και των επαγγελματοβιοτεχνών ΕΣΕΕ καιΓΣΕΒΕΕ, επισκέφτηκε την Αντιπρόεδρο της Βουλής κα Ροδούλα Ζήση και επέδωσε κοινό ψήφισμα σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο  Δημοσιονομικής Στρατηγικής.
Οι πρόεδροι των δύο οργανώσεων κ.κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος και Βασίλης Κορκίδης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ Νικόλαος Σκορίνης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Παναγής Καρέλλας και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ κ. Παύλος Πολιτάκης, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά και παρουσίασαν τις απόψεις τους για την υπέρβαση της κρίσης. Κεντρικό αίτημα της ελληνικής μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας είναι η αντιστροφή της καθοδικής και επικίνδυνης για την οικονομία και κοινωνία υφεσιακής πορείας, η οποία παράγει λουκέτα, δημιουργεί ανεργία και οδηγεί τη χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό.
Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης της κρισιμότητας της κατάστασης. Τόσο η Αντιπρόεδρος της Βουλής, όσο και οι εκπρόσωποι της αγοράς συμφώνησαν ότι οι Μμε Επιχειρήσεις δεν είναι το πρόβλημα αλλά η λύση στις οικονομικές εξελίξεις της χώρας.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: