Μάχη κατά των μνημονίων από σήμερα.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

ΙΝΚΑ - Ινστιτούτο Καταναλωτών

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Tο Νέο IN.KA. αποτελεί την μεγαλύτερη και ιστορικότερη συλλογικότητα ενεργών πολιτών της χώρας. Αποτελεί ενεργό κομμάτι αυτής της κοινωνίας και αυτού του λαού. Δεν μπορεί να λείπει και δεν λείπει από τους αγώνες του από την εποχή της χούντας μέχρι σήμερα.Ως ένωση καταναλωτών, ως ένωση ενεργών πολιτών, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.Είναι και θα αποδειχθεί καταστροφικό για την χώρα και την ίδια την έννοια Ελλάδα, τον ελληνισμό εν γένει.

Από όποια άποψη και να το εξετάσει κανείς, φιλοσοφική, επιστημονική, πρακτική, κοινωνική, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (στην πραγματικότητα : συνονθύλευμα διατάξεων άγριας εισπρακτικής βίας, καταπίεσης, υποδούλωσης και ξεπουλήματος της πατρίδας) θα επιφέρει πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού και θα καταστήσει την χώρα ένα «φάντασμα» ανθρώπων και κρατικής υπόστασης.

Η μάχη της Ελλάδας ξεκινά τώρα. Θα προσβάλλουμε πολιτικά, κοινωνικά και νομικά τα «μνημόνια», το μεσοπρόθεσμο, τις δανειακές συμβάσεις, με τα άφθονα όπλα που μας προσφέρει ο νόμος και το δίκιο μας. Συνολικά και διάταξη προς διάταξη, μέτρο προς μέτρο, όλα ένα προς ένα θα αποτελέσουν αντικείμενο μάχης και αμφισβήτησης (νομικής και κοινωνικής) κατά την πορεία υλοποίησής τους. Έχουμε ως πολίτες τη δύναμη και τη δυνατότητα να τα ανατρέψουμε, να μην τα αφήσουμε να υλοποιηθούν

Ελπίζουμε στους ενεργούς Έλληνες πολίτες (μέλη μας και μη) και τους καλούμε να στελεχώσουν το νέο ΙΝ.ΚΑ. στους αγώνες που θα δώσει. Συγκροτούμε ομάδες δράσης ανά αντικείμενο και καλούμε νομικούς,  κάθε είδους επιστήμονες και κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, κάθε άνθρωπο που οραματίζεται και ελπίζει, να δηλώσει συμμετοχή και να μετάσχει στις ενέργειες της ένωσής, στην δράση της κοινωνίας. 
 
Επικοινωνία για την οργάνωση των ομάδων και των δράσεων είτε στο e-mail : inka@newinka.grείτε στα τηλ. : 210 3831708, 210 6469950 & 210 9577422.
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: