Επίσημη εκκίνηση των καλοκαιρινών εκπτώσεων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
 Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος των επίσημων εκπτώσεων ξεκινά και η αγορά προσκαλεί τους καταναλωτές ίσως στις μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών, με πολλές ευκαιρίες και εκπλήξεις για όλους τους καταναλωτές, που για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα μπορούν να αγοράζουν περισσότερα, ποιοτικότερα και επώνυμα είδη με πολύ λιγότερα χρήματα.
Η ΕΣΕΕ πάντα προσδοκά στη βελτίωση της κίνησης στην αγορά και πάντα ελπίζει στη βοήθεια του καταναλωτικού κοινού, την περίοδο των επίσημων εκπτώσεωντο οποίο καλεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, των μεγάλων ποσοστών των εκπτώσεων, να χαρεί τις αγορές του στα καταστήματα της επιλογής του, που διαθέτουν ποικιλία, επάρκεια, ποιότητα  και βέβαια φθηνές τιμές.

Οι Έλληνες έμποροι  από την πλευρά μας έχουμε υποχρέωση και οφείλουμε να σεβόμαστε τον καταναλωτή, να τον προστατεύουμε και να τον ανταμείβουμε,  ελπίζοντας ότι μαζί θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών, θα αλληλοϋποστηριχτούμε προς όφελος όλων μας και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψει επιτέλους το χαμόγελο στα πρόσωπα εμπόρων και καταναλωτών.
Ο καταναλωτής θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την περίοδο των εκπτώσεων για την κάλυψη οικιακών, οικογενειακών και άλλων αναγκών του,  να ελέγχει την τελική τιμή αγοράς, να πραγματοποιεί την αναγκαία έρευνα για τις αγορές του και να εμπιστεύεται τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα και όχι το κάθε μορφής παρεμπόριο, που παρέχει κακής ποιότητας εμπορεύματα, χωρίς καμία διασφάλιση και εγγύηση και φυσικά χωρίς αποδείξεις.
Η ΕΣΕΕ στο πλαίσιο ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, επισημαίνει:
  1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται με απόλυτη ακρίβεια με την εκπτωτική αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
  2. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα που λόγω τέλους εποχής και αλλαγής σεζόν εκποιούνται σε χαμηλότερες τιμές και όχι ελαττωματικά και β’ διαλογής προϊόντα.
  3. Οι καταναλωτές να μην παρασύρονται από ευφάνταστες δελεαστικές διαφημίσεις και να μην ενδίδουν στη μάχη τον μεγάλων ποσοστών εκπτώσεων από εταιρείες που «προσφέρουν» μεγάλες εκπτώσεις όλο το χρόνο, αλλά σε «φουσκωμένες» τιμές.
Το ελληνικό εμπόριοευχαριστεί για άλλη μια φορά το καταναλωτικό κοινό και εύχεται σε όλους  καλές καλοκαιρινές αγορές. 
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: