Εθελοντική Επιτροπή Εργασίας


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Μια νέα Επιτροπή με ενδιαφέροντες στόχους και φιλόδοξο πρόγραμμα δράσης  συγκροτήθηκε στο Δήμο Ρεθύμνης με απόφαση του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη  κατόπιν πρότασης του Αντιδημάρχου Παιδείας – Διοίκησης κ. Γιώργου  Γεωργαλή.
 Η αναγκαιότητα εξασφάλισης εύκολης πρόσβασης στη γνώση και η  ενίσχυση της δια Βίου Μάθησης, ενέπνευσαν τη σύσταση της Εθελοντικής Επιτροπής Εργασίας  του Δήμου Ρεθύμνης, η  οποία σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης - Εθελοντισμού - Νέας Γενιάς , την ΚΕΔΗΡ και το Γραφείο Πολιτισμού – Τουρισμού,  τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα τοπικά συμβούλια θ’ ασχοληθεί με την ενημέρωση των δημοτών για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Η Εθελοντική Επιτροπή Εργασίας, με επικεφαλής τη Δημοτική Σύμβουλο Δημου Ρεθύμνης κα Γαλεράκη Ευαγγελία, αποτελείται από 15 μέλη, Δημοτικούς Συμβούλους και Δημότες του Δήμου Ρεθύμνης, με συντονιστική ομάδα τους :
  1. Ευαγγελία Γαλεράκη, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ρεθύμνης.
  2. Στέλιο Χαρκιανάκη , Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ρεθύμνης .
  3.   Αναστασία Αποστολάκη , Δημοτική Σύμβουλο Δήμου       
        Ρεθύμνης.
  1. Μαρία Σπαντιδάκη, Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου.
  2. Μαρία Κανακάκη , Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου.
 
Σκοπός της Εθελοντικής ομάδας εργασίας  είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων ενημερωτικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα ώστε όλοι οι δημότες του νέου διευρυμένου Δήμους Ρεθύμνης να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να αποκτήσουν  γνώσεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν, με τρόπο σύγχρονο και επιστημονικό, από εξειδικευμένους εισηγητές.
Ηδη ένας μεγάλος αριθμός διακεκριμένω,ν ειδικών επιστημόνων, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και σύντομα θα αναλάβουν να αναπτύξουν με ακριβή αλλά συνάμα προσιτό σε  όλους τους Δημότες τρόπο, επίκαιρα θέματα της αρμοδιότητάς τους,  τα οποία αφορούν την Υγεία - Πρώτες βοήθειες, το Περιβάλλον – Οικολογία, τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, την Ψυχολογία, τη γεωργία και τις καλλιέργειες, την κτηνοτροφία, τα σπήλαια, τα δάση, τη διατροφή, τις φυσικές επιστήμες, τους σεισμούς, και πολλά άλλα.
Ο κύκλος των εισηγητών παραμένει ανοιχτός γι αυτό και καλούνται  όλοι οι συμπολίτες μας που έχουν τη διάθεση να συνδράμουν στο εξαιρετικά σημαντικό αυτό εγχείρημα να έλθουν σε επικοινωνία με τα συνεργαζόμενες υπηρεσίες (Τμήμα Παιδείας, ΚΕΔΗΡ κλπ.) για να εγγραφούν στη λίστα των συνεργατών της Εθελοντικής Επιτροπής Εργασίας. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28313 41903 – 41910, 28310 40157 ή 6932 003867 κα Γαλεράκη Ευαγγελία.
  
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: