Μια εποικοδομητική συνεργασία με την Πρεσβεία και την Κοινότητα της Ινδίας


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Μια εποικοδομητική συνεργασία που επιστέγασε τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με την Πρεσβεία και την Κοινότητα της Ινδίας είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών θεμάτων, ο οποίος τη βδομάδα που διανύουμε  εκτελεί χρέη Δημάρχου κ. Κονταξάκης Νίκος,  την π. Κυριακή με τον Πρέσβη της Ινδίας  στην Ελλάδα κ. TsewangTopden.


Ο κ. Τοπντέν επισκέφθηκε το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της περιοδείας του στις πόλεις της Κρήτης στις οποίες ζουν Ινδοί  και είχε συνεργασία με τον κ. Κονταξάκη στο Γραφείο του Δημάρχου στη διάρκεια της οποίας διατύπωσε κατ’ αρχάς το θαυμασμό του για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό τον οποίο έχει μελετήσει και γνωρίζει πόσο καθόρισε  την πνευματική εξέλιξη του κόσμου, ενώ ευχαρίστησε το  Ρεθύμνης  για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει στην Κοινότητα των Ινδων που ζουν στην πόλη μας.


Μάλιστα ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο να μεταφέρει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη για την παρέμβαση του στην επιτυχή διευθέτηση ενός νομικού θέματος που αφορούσε Ινδό υπήκοο, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου .


Ο κ. Κονταξάκης διαβεβαίωσε τον Ινδό Πρέσβη ότι ο Δήμος και το δημοτικό σύστημα στηρίζει την Κοινότητα των Ινδών οι οποίοι εκπροσωπούνται στο Συμβούλιο Μεταναστών του Δήμου και κατ’ επέκταση  και στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ο εκπρόσωπος τους μπορεί να φέρει προς συζήτηση οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.    


Ο κ. Τοπντεν κατέθεσε και τη δική του συμπαράσταση στον ελληνικό λαό και τις δοκιμασίες που βιώνει και προσκάλεσε το Δήμαρχο Ρεθύμνης στην Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα, όταν επιστρέψει από το ταξίδι του, ώστε να έχουν μια προσωπική συνάντηση για να προσδιορίσουν και να συμφωνήσουν στους άξονες συνεργασίας τους.  
 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: