Συγχαρητήριο δημάρχου Ρεθύμνης στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

         Αγαπητά μου παιδιά
 
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να σας συγχαρώ με  όλη μου την καρδιά για την επιτυχία  σας στα Ανώτατα ή Τεχνολογικά εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και  να μοιραστώ μαζί με σας, τους γονείς και τους καθηγητές σας τη χαρά και την υπερηφάνεια για τη δικαίωση του κόπου και της επίμονης προσπάθειας σας.


Είναι συγκινητική κάθε φορά η εικόνα νέων ανθρώπων που λάμπουν από την επιτυχή έκβαση μιας δοκιμασίας από κείνες που δύσκολα ξεχνά κανείς στη ζωή του.
Είναι ενθαρρυντική η διαπίστωση πως, παρά τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί η χώρα μας δηλαδή  όλοι εμείς , οι νέοι μας, η ελπίδα, οι εγγυητές και οι φορείς του μέλλοντος μας, συνεχίζουν να επιλέγουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ για τις σπουδές τους και, όπου υπάρχουν φωτισμένα μυαλά, καλλιεργημένοι άνθρωποι  με φρέσκιες ιδέες και όνειρα,  υπάρχει προοπτική και πρόοδος.


Εύχομαι κι εγώ προσωπικά αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου, η περίοδος που μεσολαβεί από την εγγραφή σας στη Σχολή που επιτύχατε μέχρι και την αποφοίτησή σας, να είναι δημιουργική, γεμάτη γόνιμες εμπειρίες και γνώσεις που θα σας εξασφαλίσουν μια υγιή και αποδοτική επαγγελματική αποκατάσταση.


Εσείς, αγαπητά μου παιδιά,  που δεν επιτύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας θα ήθελα να γνωρίζετε ότι μια πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει τη ζωή σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές  τις οποίες εύχομαι να κάνετε με ψυχραιμία, σύνεση και καλή διάθεση αξιοποιώντας τις πολλές δυνατότητες που είμαι βέβαιος ότι έχετε ώστε να γίνετε χρήσιμοι και δημιουργικοί  άνθρωποι τόσο για τον εαυτό σας όσο και για την κοινωνία μας. 
 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: