Τέχνη και άθληση με Παλμό στη ζωή σας.


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Στεφανάκης Πέτρος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Έκθεση εικαστικών Μικρών Δημιουργών fitclub2011, αφιερωμένη στα 20 χρόνια λειτουργίας του κέντρου άθλησης και υγείας ΠΑΛΜΟΣ.
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου υγείας και άθλησης ΠΑΛΜΟΣ διοργάνωσε για 11ησυνεχόμενη χρονιά την παρουσίαση της δουλειάς που έγινε στο χώρο του κέντρου από το καλοκαιρινό παιδικό τμήμα του fitclub.
 
Το πρόγραμμα του fitclubπεριλαμβάνει αθλητικές, κινητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για παιδιά 5 έως 12 ετών και λειτουργεί κάθε καλοκαίρι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.
 
Στο πολιτιστικό κομμάτι του προγράμματος, fitclub2011, που υλοποίησε η εικαστικός Χριστίνα Δουμάνη, οι εργασίες των παιδιών είχαν στόχο την σύνδεση της Τέχνης και του Αθλητισμού και παρουσιάστηκαν με την μορφή έκθεσης που αναρτήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του ΞΕΝΙΑ το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2011.
 
Η έκθεση αυτή ήταν το αποκορύφωμα της δουλειάς των 50 και πλέον παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών που πήραν μέρος στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του fitclub.
 
Την υλοποίηση του εικαστικού μέρους του καλοκαιρινού προγράμματος fitclubείχε η εικαστικός Χριστίνα Δουμάνη που με μεγάλη επιτυχία, για 3 μήνες δούλεψε με τα παιδιά τα μυστικά της ζωγραφικής, του πηλού, των κατασκευών, προσπαθώντας να τα μυήσει και να τους δώσει ερεθίσματα που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.
 
Αποκορύφωμα αυτής της δουλειάς ήταν το στήσιμο της έκθεση στο ΞΕΝΙΑ που συνδυάστηκε με το αφιέρωμα για τα 20 χρόνια λειτουργίας του κέντρου άθλησης και υγείας ΠΑΛΜΟΣ.
 
Η άψογη επιμέλεια της έκθεσης από την εικαστικό Χριστίνα Δουμάνη είχε ως αποτέλεσμα τα κολακευτικά σχόλια όλων όσων την επισκεφθήκαν.
 
Επιβραβεύτηκε η προσπάθεια της διεύθυνσης και του προσωπικού για τα 20 χρόνια υλοποίησης προγραμμάτων για παιδιά και ενήλικες που έχουν ως κύριο σκοπό τη γνωριμία, τη μάθηση και την αγάπη μικρών και μεγάλων για την άσκηση, η οποία όπως αποδεικνύεται από τις επιστημονικές μελέτες, παίζει καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας μας.
Είναι σημαντικό λοιπόν, ήδη από την παιδική ηλικία, να υιοθετούνται σωστές και υγιεινές συμπεριφορές, που συνδυάζουν την κατάλληλη άσκηση με την ισορροπημένη διατροφή και αυτές να διατηρούνται μέχρι την ενήλικη ζωή.
 
Η Διεύθυνση  
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: