Η Γιορτή αθλητή 2011


Κατηγορία: Αθλητισμός

Αποστολέας:

Στεφανάκης Πέτρος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  διοργανώνουν την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου, τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».
 
Για το λόγoαυτό, παρακαλούμε να μας στείλετε γραπτά, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο, στο Γραφείο Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, μέχρι 5 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη, τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν το σωματείο σας:
 
Hπαρούσα εκδήλωση  θα αφορά τις επιχτυχίες των αθλητών για το έτος 2010 , δεδομένου ότι λόγω των αλλαγών στη λειτουργία των Δήμων (Καλλικράτης) δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση το Μάρτιο 2011 όπως ήταν προγραμματισμένη, ενώ θα επακολουθήσει και μεταγενέστερη εκδήλωση που θα αφορά τις αθλητικές επιτυχίες για το έτος 2011.
 
ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  1. Αθλητές του σωματείου που έλαβαν από 1η έως και 8η θέση όλων των κατηγοριών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το 2010 και τους  προπονητές τους.
  2. Αθλητές του σωματείου που αγωνίστηκαν στις εθνικές ομάδες το 2010 και τους προπονητές τους .
  3. Αθλήματα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ( 1& 2 ) να δηλώσουν τον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια στα ατομικά αθλήματα.
  4. Για τις περιπτώσεις (1,2 & 3) θα γίνει χωριστή βράβευση για αθλητές – τριες που έχουν καταγωγή από το Ρέθυμνο και ανήκουν σε Ρεθεμνιώτικο σωματείο και για αθλητές-τριες Ρεθεμνιώτικων σωματείων που δεν διαμένουν και δεν γυμνάζονται στο νομό μας (η βράβευση θα γίνει στον Πρόεδρο του σωματείου).
 
ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  1. Ομαδικά αθλήματα που κατέλαβαν από 1η έως 8η στα Πανελλήνια πρωταθλήματα το 2010 και τους  προπονητές  τους .
    1. Ρεθεμνιώτες αθλητές-τριες από ομάδα που έχει συμμετοχή στις εθνικές ομάδες όλων των
      κατηγοριών της χώρας μας και τον προπονητή τους .
    3) Την καλύτερη ομάδα του συλλόγου ανά άθλημα με τις διακρίσεις σε  όλες τις κατηγορίες και
         τον προπονητή της. (η βράβευση θα γίνει στον Πρόεδρο του σωματείου).
 
ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  1. Τον καλύτερο Ρεθεμνιώτη αθλητή-τρια του συλλόγου, τις διακρίσεις του και τον προπονητή τους .
 
Η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωμα να ελέγχει την ακρίβεια των στοιχείων που θα προσκομίσουν τα σωματεία.
Επειτα από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής , θα γίνει η ανακοίνωση  των αθλητών και των ομάδων που θα βραβευτούν με δημοσίευση στον τοπικό τύπο.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο αριθμός όσων προτείνουν τα σωματεία είναι μεγάλος, η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να τον περιορίσει. ( πχ. να βραβευθούν μόνο όσοι κατέλαβαν μέχρι την 6η θέση).
Η παρουσία των βραβευόμενων στην εκδήλωση θεωρείται αυτονόητη και απαραίτητη όπως και των προπονητών τους  καθώς και των εκπροσώπων και μελών του Δ.Σ κάθε σωματείου.
 
Παρακαλούνται τα σωματεία,  να αποστείλουν τις επιστολές τους στο Γραφείο Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ζαμπελίου 34, μέχρι 5 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη, αναγράφοντας σε αυτέςμε απόλυτη ακρίβεια τα στοιχεία των αθλητών .
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Παλτατζίδη Σταύρο στο τηλέφωνο 2831343310, fax: 2831343337 και στους κ. Δαμανάκη Στέφανο 6932004002, Σταυρουλάκη Ευάγγελο 6946377074, Μπενάκη Ανδρέα 6973328272.  Email: stavrospal@pkr.gov.gr, info@gimnastes.gr
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: