Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε νοσηρό φαινόμενο, είτε αυτό λέγεται παιδεραστία


Κατηγορία: Διάφορα

Αποστολέας:

Ένωσής Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Συγκλονισμένοι από τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά και οργισμένοι με την ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει λάβει η φημολογία ανέλεγκτων πληροφοριών για εμπλεκόμενα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, δηλώνουμε ότι καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε νοσηρό φαινόμενο, είτε αυτό λέγεται παιδεραστία, είτε οτιδήποτε άλλο που αφορά τη μη τήρηση των κανόνων και αξιών  που διέπουν τις βάσεις και τα ήθη  μιας κοινωνίας.


Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στην δημοσιότητα η είδηση της δράσης του εκπαιδευτικού Σειραγάκη N.,  στο έκτακτο Δ.Σ που συγκαλέσαμε αποφασίσαμε ομόφωνα να μην προχωρήσουμε σε καμία ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ,  σεβόμενοι και εμπιστευόμενοι το έργο της δικαιοσύνης. Όμως μετά  τη σύλληψη και του συναδέλφου μας καθηγητή φυσικής αγωγής, με την πάροδο των ημερών, διαπιστώνουμε  ότι υπάρχει στη πόλη μας έντονη φημολογία και αναφορά πολλών ονομάτων, κυρίως συναδέλφων, οι οποίοι ‘’ κατηγορούνται’’ και ‘’δικάζονται’’ άδικα στις παρέες και στα πηγαδάκια των δρόμων με ανέλεγκτες κατηγορίες.


Για το λόγο αυτό προκειμένου να προστατεύσουμε τον κλάδο  και τους συναδέλφους μας, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την κατάσταση αυτή που επικρατεί στη πόλη και καλούμε όποιον έχει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για τυχόν εμπλεκόμενα πρόσωπα να το καταθέσει επώνυμα στην Εισαγγελία Ρεθύμνου, η οποία είναι και ο αρμόδιος κρατικός φορέας για να αξιολογήσει την κάθε πληροφορία. Ας πάψει επιτέλους η διασπορά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ανώνυμων, ανυπόστατων καταγγελιών σε βάρος τόσο μελών της Ένωσής Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου όσο και άλλων συμπολιτών μας, που  όχι μόνο δεν ωφελούν κανένα, αλλά σπιλώνουν πρόσωπα και υπολήψεις .
Το γεγονός ότι τα μέχρι σήμερα κατηγορούμενα πρόσωπα άπτονται  του χώρου του αθλητισμού έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα στο χώρο αυτό. Επισημαίνουμε όμως για  μια ακόμα φορά ότι ανεξάρτητα από μεμονωμένα νοσηρά φαινόμενα, που ασφαλώς  θα πρέπει να αποκαλυφθούν επώνυμα και να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό από το χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης , η ενασχόληση με τον αθλητισμό  ήταν, είναι και θα είναι  μια από τις βασικότερες παραμέτρους, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου .
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                     ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΜΠΕΝΑΚΗΣ 
 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: