Συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ευριπίδη Στεφάνου είχε σήμερα στο Γραφείου ο Δήμαρχος Ρεθύμνης


Κατηγορία: Πανεπιστήμιο

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ευριπίδη Στεφάνου είχε σήμερα στο Γραφείου ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, στο πλαίσιο   των σταθερών και συχνών  επαφών που διατηρούν με στόχο τη διατήρηση μιας γόνιμης  σύνδεσης της Πανεπιστημιακής κοινότητας με την τοπική κοινωνία.
 
Στη σημερινή τους συνάντηση, στην οποία μετείχαν ο Αντιπρύτανης του Π.Κ κ. Τζανάκης Κώστας και ο Δ/ντης της Τ.Υ του Π.Κ. κ. Κακλαμάνος Μανόλης, έγινε ενημέρωση για τη φάση στη οποία βρίσκεται η  πορεία του φακέλου του ΚΕΜΕ προκειμένου να κατατεθεί για ένταξη του Ερευνητικού Κέντρου στο ΕΣΠΑ, συζητήθηκε η αξιόλογη  δράση του ΚΕΜΕ και τα πολλαπλά οφέλη που κομίζει στην πόλη μας η λειτουργία του, εξετάστηκαν όλες οι δυνατότητες υποστήριξης του από το Δήμο ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια της σημαντικής ερευνητικής κι επιστημονικής  του δραστηριότητας ενώ, εξετάστηκαν και θέματα που αφορούν τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο.
 
Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Πρύτανη ότι ο Δήμος θα παρέχει κάθε δυνατή τεχνική υποστήριξη στην υλοποίηση του τεχνικού Προγράμματος του Πανεπιστημίου μέσω των υπηρεσιών του, με τη συνδρομή κυρίως  της Πολεοδομίας, η οποία, ως γνωστόν, περιήλθε στην διοικητική αρμοδιότητα του Δήμου αλλά και με κάθε υπηρεσία ή θεσμικό φορέα που έχει την αρμοδιότητα και τη δυνατότητα να συνδράμει με θετικό και αποτελεσματικό τρόπο στα εν γένει θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Κρήτης .
 
Γεγονός, πάντως, είναι πως έχει θεμελιωθεί η σταθερή  και αδιάλειπτη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Πανεπιστημίου η οποία τροφοδοτείται από τη βούληση και τη θετική πρόθεση τόσο του Πρύτανη όσο και του Δημάρχου αλλά και του συνόλου του δημοτικού συστήματος.       
  
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:




Παλαιότερα άρθρα Πανεπιστήμιο

Περισσότερα >>



Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: