Φτάνει πια - με τη Δ.Ε.Η.!


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

ΚΕ.Π.ΚΑ. Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Μόνον οργή, στους καταναλωτές της Ελλάδας, μπορούν να προκαλέσουν, οι προκλητικές αυξήσεις, που ανακοινώθηκαν, στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. Έχουμε, πλέον, «χάσει το λογαριασμό», για το πόσες φορές αυξήθηκε η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι καταναλωτές καλύψαμε, επανειλημμένα, σπατάλες, ελλείμματα, δωρεές, επιχορηγήσεις, ζημιές της Δ.Ε.Η.
 
Σήμερα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Κάποια στιγμή, οι διοικούντες του Οργανισμού πρέπει να μάθουν να εξοικονομούν χρήματα, να μάθουν να διαχειρίζονται, σωστά, τους προϋπολογισμούς και να σταματήσουν να προσφεύγουν, στην εύκολη λύση, την αύξηση τιμών. Μήπως πριν πραγματοποιήσουν την αύξηση, πρέπει να απαντήσουν, στην ερώτηση, για τις αμοιβές των ίδιων και των  παρατρεχάμενών τους, που κατατέθηκε, πρόσφατα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, στον ελληνικό λαό;
 
Οι καταναλωτές έχουμε πληρώσει, ήδη, το μεγαλύτερο μερίδιο, για την έξοδο της χώρας μας, από την άσχημη οικονομική κατάσταση. Αν και δε φταίξαμε, μόνο εμείς για την κρίση, είμαστε οι μόνοι, που φορτωνόμαστε, πάντοτε, όλα τα ελλείμματα. Κάθε φορά, που μια Δ.Ε.Κ.Ο. ή το ίδιο το κράτος έχει έλλειμμα, χωρίς να εξεταστεί ποιος φταίει, οι ζημιές μετακυλύονται, χαρατσώνοντας τους καταναλωτές, μέσω αύξησης τιμών.
 
Θέλουμε να ξανα-υπενθυμίσουμε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Και εάν κάποιοι δε γνωρίζουν αυτήν την έννοια, να τους τη ξανα-εξηγήσουμε: ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ σημαίνει  ότι η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να παρέχει την υπηρεσία αυτή, σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της, με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά και σε προσιτές τιμές. Έχει ακούσει η διοίκηση της Δ.Ε.Η., για τον κίνδυνο της ενεργειακής φτώχειας και τους κινδύνους ακόμα και για τη ζωή των ενεργειακά φτωχών καταναλωτών ή οι παχυλοί μισθοί τους έχουν κλείσει τα αυτιά; Και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κινδυνολογούμε. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πέρσι το χειμώνα, πέθαιναν υπερήλικες, από το κρύο, μέσα στο σπίτι τους, γιατί δε μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
 
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του, στις αυξήσεις. Ζητάμε, από την Κυβέρνηση, να ακυρώσει αυτές τις αυξήσεις. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι αυξήσεις αυτές αποτελούν, πλέον, πρόκληση. 
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: