Ανεγερση νεου σχολειου στο Σταυρωμενο στο Ρέθυμνο


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Την έγκριση του κτιριολογικού Προγράμματος  του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρωμένου, εξασφάλισε μετά συστηματική προσπάθεια  3 περίπου ετών, ο Δήμος Ρεθύμνης  από την πρώην Υπουργό Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, λίγο πριν η ίδια παραδώσει τα καθήκοντα της στο νέο Υπουργό.
 
Δικαιώθηκαν λοιπόν οι επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου και,  κυρίως, του Τεχνικού  Συμβούλου του Δήμου κ. Ν. Σταγάκη ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του και τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίστηκε η προοπτική ανέγερσης ενός σύγχρονου και απολύτως αναγκαίου Σχολείου στο Ρέθυμνο κυριολεκτικά  την τελευταία στιγμή, αποφεύγοντας νέες καθυστερήσεις στην προώθησή του θέματος, που αναμφίβολα θα προκαλούσε η αλλαγή που προέκυψε στην ηγεσία του  Υπουργείου Παιδείας.
 
Με δεδομένη λοιπόν, την απαιτούμενη έγκριση, οι υπηρεσίες του Δήμου προωθούν  με δυναμικούς ρυθμούς, όλες τις άλλες παραμέτρους κι ενέργειες που αφορούν το συγκεκριμένο έργο, ώστε ο Δήμος μας  να είναι σε θέση να εντάξει στο ΕΣΠΑ  , να δημοπρατήσει και να   παραδώσει στην κοινωνία ένα ολοκληρωμένο,  Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο δυναμικότητας 360 μαθητών,  στην περιοχή Σφακάκι Σταυρωμένου του π. Δήμου Αρκαδίου,.
 
  
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: