Δήλωση προέδρου ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη για το «Ζάππειο ΙΙΙ»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

«Οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, αλλά και κάθε προσπάθεια επιστροφής στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη αποτελούν πάγιες θέσεις της αγοράς και του ελληνικού εμπορίου. Προτεραιότητα για  τους Έλληνες μικρομεσαίους επιχειρηματίες είναι όλες οι οικονομικές εξαγγελίες να μην παραμείνουν προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά να γίνουν μετεκλογικές πράξεις.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις για την έξοδο από την κρίση, με έμφαση στα ισοδύναμα αναπτυξιακά μέτρα, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας,  τη  μείωση του ΦΠΑ χωρίς την αύξησή του στα νησιά, το flat tax στη φορολογία των επιχειρήσεων,  τη φοροδιαφυγή, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη μείωση των κρατικών δαπανών και των υπουργείων δεν θα μπορούσαν να μην μας  βρουν  σύμφωνους, αφού στην αγορά δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για νέους αλλά ούτε και για παλαιούς φόρους.

Το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ από το Ζάππειο  δεν περιλαμβάνει παροχές, επιχειρεί όμως να βάλει την ελληνική οικονομία να δουλέψει μαζί με τους Έλληνες και τους Έλληνες για την ελληνική οικονομία και όχι για τους δανειστές μας. Προσπαθεί να αποκαταστήσει τις αδικίες που έχουν προκληθεί στη  φορολογία,  τους μικροομολογιούχους, τα ακίνητα και τα στεγαστικά δάνεια των νοικοκυραίων, τους μισθούς, την απασχόληση, τις συντάξεις και να απενοχοποιήσει την επιχειρηματικότητα.

Οι Έλληνες έμποροι συμφωνούμε ότι κανένα νέο μοντέλο ανάπτυξης  δεν μπορεί να εφαρμοστεί, εάν δεν αλλάξει πρώτα το σύστημα διακυβέρνησης που συντηρεί τη γραφειοκρατία και την κρατική σπατάλη. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει μετά τις εκλογές να υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού μιας νέας ελληνικής κυβέρνησης, ώστε να αποφύγουμε χαοτικές καταστάσεις στην αγορά και περιπέτειες ακυβερνησίας της χώρας μας».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: