Μετά τη συνάντηση φορέων με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

«Με την ευκαιρία της πρόσκλησης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης, το ελληνικό εμπόριο εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγωνία του, ενώ η ΕΣΕΕ έχει ήδη απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για εξεύρεση λύσης.

Οι άνθρωποι της αγοράς βαρεθήκαμε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά τις θεωρίες άρνησης  των κομμάτων. Κουραστήκαμε να ακούμε συνεχώς τα «δεν» τους, τα «όχι» τους  και τους «εγωιστικούς» όρους για συνεργασία και μάλιστα  με αδύναμα, φοβικά και άτολμα επιχειρήματα.

Τα πολιτικά κόμματα στη χώρα μας τελικά δεν συνεργάζονται, δεν συναινούν, δεν  συμμετέχουν, δεν αποδέχονται, δεν συζητούν, δεν προτείνουν, δεν επιλέγουν, δεν αποφασίζουν, δεν θέλουν και δεν συγκυβερνούν.

Απογοητευμένοι διαπιστώνουμε ότι η ώρα ευθύνης μετά από ένα περίπλοκο εκλογικό αποτέλεσμα τρόμαξε όλους τους πολιτικούς των κομμάτων  τόσο πολύ, που  δεν φαίνονται ικανοί  να μπορούν να δώσουν άλλη λύση στο «αριθμητικό αδιέξοδο» της Δημοκρατίας, παρά μόνο με νέα προσφυγή στις κάλπες.

Η επόμενη  μέρα των εκλογών μπορεί να πάγωσε την αγορά,  αλλά δεν πάγωσε τις δανειακές δεσμεύσεις της χώρας μας, ούτε τις φορολογικές και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεών μας. Δικαιολογημένα, λοιπόν, οι μικρομεσαίοι της  αγοράς αγωνιούμε πολύ σοβαρά για τις εξελίξεις και για τον κίνδυνο κενού εξουσίας, αφού ο χρόνος αντοχής που μας έχει απομείνει είναι πλέον ελάχιστος.

Όπως όλα δείχνουν στο κίνημα των πολιτών «δεν πληρώνω-δεν πληρώνω», θα  προστεθεί το κίνημα των πολιτικών «δεν κυβερνώ-δεν κυβερνώ», που θα μας οδηγήσει σε επαναληπτικές εκλογές».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: